Gevulde varkenshaas

Gevulde varkenshaas

Met brie gevulde varkenshaas met kersenportsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers ) | voorbereiding ± 40 min / bereiding zelf ruim 30 min | FoodSpecialKerst magazine 2020 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de varkenshaasjes 2 varkenshaasje van ±...
Vlaamse stoofvlees

Vlaamse stoofvlees

Echte Vlaamse Stoofvlees met vers gesneden frietjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers ) | 2:45 a 3 uur | 24Kitchen, Wim Balieu Uitgelichte afbeelding   Ingrediënten 2grote uien roomboter 1 el bloem 1 kg stoofvlees (liefst uit de nek) 1 tlp gemalen korianderzaad...
Vlaamse Hutspot

Vlaamse Hutspot

Belgisch-Vlaamse Hutspot Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6-8 pers  | voorbereiding 10 min/ bereiden min 1 uur | Recept uit moeders keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten ± 500 gr ribbetjes ± 250 gr stukje gezouten spek (zuurkoolspek), of restje ham eventueel naar...
Lamsschenkel

Lamsschenkel

Langzaam gegaarde lamsschenkel met groenten en champignons Omschrijving  | Hoofdgerecht / Ideaal voor bv de Kerst/ 6 pers | 2 a 3 uur in totaal | 24Kitchen, Mary Berry Classics. Gezien en zelf overgenomen van tv Uitgelichte afbeelding Dit recept heb ik zelf...
Stoofpeertjes

Stoofpeertjes

Stoofpeertjes Omschrijving |  4 pers  | ongeveer 2 uur | 24Kitchen, Chef: Miljuschka Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1.5 kg stoofperen 150 g witte basterdsuiker 1 fles witte wijn 2 zakjes chai thee 1 vanillestokje Bereiding Maak de stoofperen schoon. Giet de wijn...
Gegratineerde kabeljauw

Gegratineerde kabeljauw

Gegratineerde kabeljauw Gegratineerde kabeljauw met prei en krieltjes en een heerlijke gezonde hoofdmaaltijd wat je binnen 30 min op tafel hebt staan Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2020.04 – Boodschappen/Plus magazine: De Lentekeuken. Uitgelichte...