door webmaster | feb 14, 2021 | Hoofdgerechten, Schaap/ Lam, Rijst
Stoofvlees met rijst en sinaasappel Omschrijving | Hoofdgerecht/ lamsvlees en rijst/ 4-6 pers | 20 min voorbereiding/ 2 a 3 u zachtjes stoven | gevonden op internet (Gezond aan tafel) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg lamsstoofvlees (schouder zonder bot) 2 uien...
door webmaster | dec 6, 2020 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Met brie gevulde varkenshaas met kersenportsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers ) | voorbereiding ± 40 min / bereiding zelf ruim 30 min | FoodSpecialKerst magazine 2020 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de varkenshaasjes 2 varkenshaasje van ±...
door webmaster | dec 6, 2020 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Echte Vlaamse Stoofvlees met vers gesneden frietjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers ) | 2:45 a 3 uur | 24Kitchen, Wim Balieu Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2grote uien roomboter 1 el bloem 1 kg stoofvlees (liefst uit de nek) 1 tlp gemalen korianderzaad...
door webmaster | dec 6, 2020 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Belgisch-Vlaamse Hutspot Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6-8 pers | voorbereiding 10 min/ bereiden min 1 uur | Recept uit moeders keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten ± 500 gr ribbetjes ± 250 gr stukje gezouten spek (zuurkoolspek), of restje ham eventueel naar...
door webmaster | nov 28, 2020 | Hoofdgerechten, Schaap/ Lam
Langzaam gegaarde lamsschenkel met groenten en champignons Omschrijving | Hoofdgerecht / Ideaal voor bv de Kerst/ 6 pers | 2 a 3 uur in totaal | 24Kitchen, Mary Berry Classics. Gezien en zelf overgenomen van tv Uitgelichte afbeelding Dit recept heb ik zelf...
door webmaster | okt 8, 2020 | Bijgerechten, Zoetigheden, Algemeen
Stoofpeertjes Omschrijving | 4 pers | ongeveer 2 uur | 24Kitchen, Chef: Miljuschka Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1.5 kg stoofperen 150 g witte basterdsuiker 1 fles witte wijn 2 zakjes chai thee 1 vanillestokje Bereiding Maak de stoofperen schoon. Giet de wijn...