Groente tortilla

Omschrijving

| Hoofdgerecht, groenten/ 4 pers

| 30 min

| Winkelkaartje, Plus, week 40, 2020

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 400 gram soepgroenten
  • 30 gram kaas
  • 460 ml tomatensoep
  • 1 stuk ui
  • 8 stuks eieren
  • 200 gram aardappelschijfjes
  • 100 gram cherrytomaten
  • 75 gram rucolamelange
  • 70 gram witte kaas

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en rasp de kaas.
  2. Snijd de cherrytomaten in partjes.
  3. Kluts de eieren en roer de aardappelschijfjes, de soepgroenten en de kaas erdoor.
  4. Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan en giet het mengsel in de pan.
  5. Zet de deksel erop en gaar de tortilla in 20 min op laag vuur.
  6. Draai met behulp van een bord voorzichtig om en bak nog 5 min.
  7. Laat iets afkoelen en snijd in puntjes.
  8. Verwarm de cherrytomaten & paprika soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  9. Meng de sla met de cherrytomaten en de witte kaas blokjes.
  10. Serveer de tortilla met de soep en de salade.
Voedingswaarde
Energie: 528 Kcal Vetten: 30 gr
waarvan verz. vetzuren: 11 gr
Koolhydraten: 37 gr
waarvan suikers: 12 gr
Eiwitten: 27 gr Vezels: 4 gr

 

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email