Pasta met pompoen …

Pasta met pompoen …

Pasta met geroosterde pompoen en feta Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minider dan 30  min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 g gezouten spekblokjes 1 butternut pompoen 50 g rucola 0.5 plantje...
Vis met venkelroomsaus

Vis met venkelroomsaus

Gepaneerde vis met venkelroomsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwburgers 3 venkelknollen 0.25 plantje bieslook (vers) 2 sjalotten 1...
Blinde vink & bearnaisesaus

Blinde vink & bearnaisesaus

Blinde vink met champignons en fijne bearnaisesaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | minder dan 40 min | 2014.10.09 – Colruyt inspiratiefolder. Makkelijke variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 blinde vinken (vogels zonder kop) 500...
Visfilet tomaten-witloof

Visfilet tomaten-witloof

Visfilet met zuiderse tomatensaus en witloofstoemp Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.10.09 – Colruyt inspiratiefolder. Makkelijke variatie voor elke dag. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Pangasius filets (diepvries) 5 stronken witloof...
Kip gebakken appeltjes

Kip gebakken appeltjes

Kippenboutfilet met gebakken appeltjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | 35 min | 2015.03.11 – Okay reclamefolder, Vis en gevogelte; altijd een topper! Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr kippenboutfilet 6 stronken witlof 2 jonagold appelen 4 takjes...
Kabeljauwhaasje prei & dille

Kabeljauwhaasje prei & dille

Kabeljauwhaasje met prei en dille Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2015.03.11 – Okay reclamefolder, Vis en gevogelte; altijd een topper! Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 gr IJslands kabeljauwhaasje 100 gr grijze garnalen 4 preiwitten ½ citroen 1...