Steak met biersausje

Steak met biersausje

Steak met Peper-bier-roomsausje Omschrijving | Sauzen | ± 10 min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g biefstuk 2 dl lichte room 1 eetl. boter 3 eetl. groenepeperbolletjes 2 dl Postel blond (abdijbier)...
Vlaamse stoofvlees

Vlaamse stoofvlees

Echte Vlaamse Stoofvlees met vers gesneden frietjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers ) | 2:45 a 3 uur | 24Kitchen, Wim Balieu Uitgelichte afbeelding   Ingrediënten 2grote uien roomboter 1 el bloem 1 kg stoofvlees (liefst uit de nek) 1 tlp gemalen korianderzaad...
Chili con Carne

Chili con Carne

Chilli con Carne Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers/ kan ook voor mensen met allergie | ongeveer 20 min | Recept uit eigen keuken  | zelfgemaakte kruidenmix voro mensen met een allergie vindt je hier. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr rundergehakt 450 gr...
Pompoen-gehaktschotel

Pompoen-gehaktschotel

Pompoen-gehaktschotel kan met rundsvlees, varkensvlees of half-om-half Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 1u15 min | 2012 januari, Koken-&-Genieten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 a 1000 gr pompoen 1 prei 1 teentje knoflook 2 el olie peper en zout...
Gehaktballen met effect

Gehaktballen met effect

Gehaktballen met effect Omschrijving  | | goed voor ± 6 gehaktballen, vleeskeuze varkens, rund of half-om-half  | voorbereiding 10 min, bakken paprika’s 20 min,bakken gehaktballen 20 min  | gezien op fb en verder zelf uitgeschreven Uitgelichte afbeelding...
Kalfsblanquette met balletjes

Kalfsblanquette met balletjes

Kalfsblanquette met balletjes (familie recept) Omschrijving | Hoofdgerecht / ongeveer 8 personen | 1 ½ u voorbereiding / 30 min afwerking | 2019 – Colruyt inspirartiefolder en deels familierecept Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr kalfsblanquette 250 gr...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten