Curry steakreepjes…

Curry steakreepjes…

Curry met koriander, steakreepjes en Chinese kool Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | 35 min | 2014.09.24 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g minuutsteak (beenhouwerij) 0.5 Chinese kool 100 g sojascheuten 0.5...
Blinde vink bearnaisesaus

Blinde vink bearnaisesaus

Blinde vink met champignons en fijne bearnaisesaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | minder dan 30 min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 blinde vinken 500 g champignons 250 g kerstomaten 6...
Dunne lende (3)

Dunne lende (3)

Dunne lende met pizzaiolasaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | minder dan 30 min | 2017.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 dunne lende (1 kg) 5 takjes platte peterselie 2 sjalotten 1 teentje knoflook 400...
Kalfsrolletjes tomaat …

Kalfsrolletjes tomaat …

Kalfsrolletjes met tomatenvulling en gebakken artisjok Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | minder dan 30  min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 kalfsescalopes 4 artisjokken 3 rode paprika’s 0.5 citroen 1...
Dunne lende (2)

Dunne lende (2)

Dunne lende met knapperige knolselderfrietjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30min |  2014.12.03 – Colruyt Inspiratiefolder. Feestelijke recepten, van aperitief tot dessert Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g dunne lende 0.5 knolselder 1 plantje platte...
Côte à l’os & krieltjes

Côte à l’os & krieltjes

Côte à l’os dry aged met romige broccoli en gefrituurde krieltjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 côte à l’os holstein dry aged (700 gr)...