Goulash van hamlappen

Goulash van hamlappen

Goulash van hamlappen en zuurkool Hoewel de goulash hoofdzakelijk met rundsvlees gemaakt wordt, is hier deze keer gekozen voor een variant en daarom ook sneller klaar Omschrijving | Hoofdgerecht/ ovenschotel/ 4 pers | ± 35 min | Infokaartje uit de Lidl winkel...
Zuurkoolovenschotel

Zuurkoolovenschotel

Zuurkoolovenschotel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min + ong 15 min in de oven | uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 750 gr gemengd gehakt (of naar keuze runder of varkensgehakt) gehakt kruiden 750 gr gekookte aardappelen 1 blikje ananas...
Gevulde varkenshaas

Gevulde varkenshaas

Met brie gevulde varkenshaas met kersenportsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers ) | voorbereiding ± 40 min / bereiding zelf ruim 30 min | FoodSpecialKerst magazine 2020 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de varkenshaasjes 2 varkenshaasje van ±...
Vlaamse Hutspot

Vlaamse Hutspot

Belgisch-Vlaamse Hutspot Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6-8 pers  | voorbereiding 10 min/ bereiden min 1 uur | Recept uit moeders keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten ± 500 gr ribbetjes ± 250 gr stukje gezouten spek (zuurkoolspek), of restje ham eventueel naar...
Pompoen-gehaktschotel

Pompoen-gehaktschotel

Pompoen-gehaktschotel kan met rundsvlees, varkensvlees of half-om-half Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 1u15 min | 2012 januari, Koken-&-Genieten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 a 1000 gr pompoen 1 prei 1 teentje knoflook 2 el olie peper en zout...
Bloemkoolballen

Bloemkoolballen

Bloemkoolballen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | minder dan 30  min | gezien op facebook Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Bloemkool 1 bloemkool 1 el zout (voor het kookwater) 800 g rundergehakt 300 g in plakjes gesneden spek 2 eieren 1 ui in blokjes 2...