Gevulde varkenshaas

Gevulde varkenshaas

Met brie gevulde varkenshaas met kersenportsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers ) | voorbereiding ± 40 min / bereiding zelf ruim 30 min | FoodSpecialKerst magazine 2020 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de varkenshaasjes 2 varkenshaasje van ±...
Vlaamse Hutspot

Vlaamse Hutspot

Belgisch-Vlaamse Hutspot Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6-8 pers  | voorbereiding 10 min/ bereiden min 1 uur | Recept uit moeders keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten ± 500 gr ribbetjes ± 250 gr stukje gezouten spek (zuurkoolspek), of restje ham eventueel naar...
Bloemkoolballen

Bloemkoolballen

| Hoofdgerecht met bloemkool | minder dan half uur | gezien op facebook 1 bloemkool 1 el zout (voor het kookwater) 800 g rundergehakt 300 g in plakjes gesneden spek 2 eieren 1 ui in blokjes 2 teentjes knoflook 1 theelepel mosterd, medium heet 1 el paprikapoeder, zoet...
Ovenschotel, gehaktballetjes

Ovenschotel, gehaktballetjes

Ovenschotel met gehaktballetjes en spruitjes | Hoofdgerecht, met spruitjes | 15 a 25 minuten | gezien op facebook 350 g spruitjes 75 g gemalen kaas (persoonlijk gaat mijn smaak uit naar Emmenthaler, of gebruik je eigen smaak zoals bv Mozzarella) 350 g rundergehakt 1...
Gehaktballen met effect

Gehaktballen met effect

Gehaktballen met effect Omschrijving  | goed voor ± 6 gehaktballen  | voorbereiding 10 min, bakken paprika’s 20 min,         bakken gehaktballen 20 min  | gezien op fb en verder zelf uitgeschreven Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten