Steak met biersausje

Steak met biersausje

Steak met Peper-bier-roomsausje Omschrijving | Sauzen | ± 10 min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g biefstuk 2 dl lichte room 1 eetl. boter 3 eetl. groenepeperbolletjes 2 dl Postel blond (abdijbier)...
mini-quiches

mini-quiches

Mini-quiches met kip, groenten en geitenkaas Omschrijving | Hoofdgerecht | 8 pers  | voorbereiding ong 10 min / 15 min in de oven | uit eigen keuken. Uitgelichte afbeelding Ingrediënte mini piza bodems (jan – bij de groenten in de koeling) 300 gr  kipgehakt 3...
Vis met aardappelrozetten

Vis met aardappelrozetten

Gestoofde kabeljauw met aardappelrozetten Omschrijving | hoofdgerecht/ kabeljauw | 4 pers  | ongeveer 60 min | Info folder bij mijn airfryer. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwfilets 20 gram boter 1 citroen 2 uien 1 prei flinke scheut witte wijn peper en...
Quinoa en zalm

Quinoa en zalm

Wokgerecht met quinoa, zalm en sojasaua Omschrijving | hoofdgerecht/ wokken/ quinoa, zalm | 4 pers ) |  15 min | infokaartje AH, april 2021 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 gr 3 kleuren quinoa  30 gr gember 2 teentjes knoflook 350 gr verse zalmmoot 4 el olie...
Ravioli aubergine ricotta

Ravioli aubergine ricotta

Ravioli met aubergine en ricotta Omschrijving | hoofdgerecht/ ravioli/ aubergine/ ricotta/ 4 pers | 15 min voorbereiding en 30 min in de oven | informatiekaartje AH supermarkt/ april 2021 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 aubergines 1 el gedroogde oregao 4 el...
Bloemkool & zalm

Bloemkool & zalm

Geroosterde bloemkool met pullet wilde zalm Omschrijving | Hoofdgerecht | bloemkool/ zalm |4 pers  | ongeveer 30 min | Informatiekaartje Plus supermarkt/ januari 2021 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 stuks bloemkool 2 stuks rode uien 400 gram zalmfilets 1 stuk...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten