Courgettes, geitenkaas …

Courgettes, geitenkaas …

Quiche met courgettes, geitenkaas en rundergehakt Omschrijving Hoofdgerecht | rund | 4 a 6 personen Bereidingstijd: ong 30 a 40 min Bron: eigen creatie Ingrediënten 5 blaadjes bladerdeeg 2 el paneermeel 300 gr rundergehakt 2 mooie courgettes 100 gr geitenkaas (bv 12...
Parmentierschotel …

Parmentierschotel …

Parmentierschotel met gehakt en fijne groentjes Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers   | 45 min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 700 g gehakt van rund en varken 800 g broccolimix 1 ui 50 g geraspte kaas 1.5...
Konijn in biersaus …

Konijn in biersaus …

Konijn in biersaus met gekaramelliseerde groenten Omschrijving Hoofdgerecht | wild – konijn – stoofpot | 4 personen Bereidingstijd: ruim 60 min Bron: 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Ingrediënten 1 konijn in stukken 500 g blonde...
Stoofvlees in Floreffe-bier

Stoofvlees in Floreffe-bier

Stoofvlees in Floreffe-bier ABDIJBIER: de smaak van traditie. Externe brouwerijen brouwen volgens het authentieke recept officiële erkende Belgische Abdijbieren Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ± 2 uur | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder Uitgelichte...
Varkensgebraad Westmalle

Varkensgebraad Westmalle

Varkensgebraad in marinade van Westmalle TRAPPIST, authentiek bier. Bier gebrouwen binnen de muren van een klooster. Van de 10 trappisten abdijen zijn er 6 daarvan gelegen in België Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 12 u marineren + 65 min | 2014.10.08 – Colruyt...
Kangoeroesteak …

Kangoeroesteak …

Kangoeroesteak met pikante tomatensaus en kleurrijk bonenslaatje Omschrijving Hoofdgerecht | wild | 4 personen Bereidingstijd: 50 min Bron: 2014.09.24 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Ingrediënten   4 kangoeroesteaks (diepvries) 2 rode...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten