Tajine met lam en rozijnen

Tajine met lam en rozijnen

Omschrijving  | hoofdgerecht | 4 pers  | voorbereiding 1:40 u / bereiding 1:25 u  | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder: Koken met 5 ingrediënten   Ingrediënten 1 kg lamsbout 1 ui 50 g amandelschilfers 1 tl. sesamzaad 200 g rozijnen (Golden) 2 el....
Lamscurry met kokosmelk en rijst

Lamscurry met kokosmelk en rijst

Omschrijving:  | hoofdgerecht/ lamsvlees  | ruim een uur   | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder, koken met 5 ingrediënten Ingrediënten 500 g lamsboutsneden (beenhouwerij) (zonder been) 6 wortelen 1 plantje koriander 250 g basmatirijst 4 eetl. kokosmelk 2 uien...
Gemarineerde lamsbout uit de oven

Gemarineerde lamsbout uit de oven

Omschrijving:  | hoofdgerecht | 4 a 6 pers  | marineren: 1 a 2 u,      | afbakken: afhankelijk van het gewicht; 1e 20 min op 220 °C, daarna 20 min/ pond op 170 °C  | deels 24Kitchen, deels eigen creatie Ingrediënten: lamsbout (ong 2 a 2,5 kg) Tip: je kan de slager...
Tajine met lamsbout

Tajine met lamsbout

Omschrijving  | hoofdgerecht | 4 personen  | voorbereiding: 40 min en bereiding zelf 1:40 min)  | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Ingrediënten   400 g lamsboutsneden (beenhouwerij) 4 merguez (beenhouwerij) 2 dikke wortelen 1 courgette 1...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten