Stoofvlees & sinaasappelrijst

Stoofvlees & sinaasappelrijst

Stoofvlees met rijst en sinaasappel Omschrijving | Hoofdgerecht/ lamsvlees en rijst/ 4-6 pers | 20 min voorbereiding/ 2 a 3 u zachtjes stoven | gevonden op internet (Gezond aan tafel) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg lamsstoofvlees (schouder zonder bot) 2 uien...
Lamsschenkel

Lamsschenkel

Langzaam gegaarde lamsschenkel met groenten en champignons Omschrijving  | Hoofdgerecht / Ideaal voor bv de Kerst/ 6 pers | 2 a 3 uur in totaal | 24Kitchen, Mary Berry Classics. Gezien en zelf overgenomen van tv Uitgelichte afbeelding Dit recept heb ik zelf...
Lamsrack met Tabouleh

Lamsrack met Tabouleh

Lamsrack op Turkse wijze met Tabouleh | hoofdgerecht | 4 pers | marineren 60 min – voorbereiding 40 min – grillen 15 a 20 min | info kaartjes Weber bbq 2019 1 lamsrack van ± 700 gr voor de Tabouleh-salade: 225 gr Bulgar, beetgaar 85 gr geroosterde zoutloze...
Lamsbout pistache-korst

Lamsbout pistache-korst

Lamsbout met pistache-kruidenkorst, rozemarijnkrieltjes en gekaramelliseerde groenten. Hoe kan je een beter Paasdiner bedenken. Erg lekker en gegarandeerd succes | hoofdgerecht | 4 pers | minder dan 60 minuten | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon...
Tajine: lam en rozijnen

Tajine: lam en rozijnen

Omschrijving  | hoofdgerecht | 4 pers  | voorbereiding 1:40 u / bereiding 1:25 u  | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder: Koken met 5 ingrediënten   Ingrediënten 1 kg lamsbout 1 ui 50 g amandelschilfers 1 tl. sesamzaad 200 g rozijnen (Golden) 2 el....
Lamscurry met kokosmelk

Lamscurry met kokosmelk

Omschrijving:  | hoofdgerecht/ lamsvlees  | ruim een uur   | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder, koken met 5 ingrediënten Ingrediënten 500 g lamsboutsneden (beenhouwerij) (zonder been) 6 wortelen 1 plantje koriander 250 g basmatirijst 4 eetl. kokosmelk 2 uien...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten