Risotto met kreeft

Risotto met kreeft

Omschrijving  | hoofdgerecht, vis | feestelijk | 4 personen  | 20 min voorbereiding, 30 min bereiding  | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Ingrediënten 2 gekookte kreeften (diepvries) (450 g/stuk) 200 g erwten (diepvries) 8 blaadjes verse munt 1...
Citroenrisotto met ansjovis

Citroenrisotto met ansjovis

Omschrijving | 4 personen  | 25 min  | juni 2015 – Lidle reclamefolder, Italiaanse recepten Ingrediënten 1 citroen 2 sjalotjes 2 el olijfolie 300 gr risotto rijst 7 dl groentenbouillon 1 dl witte wijn 8 ansjovis filetjes knoflook 2 el geraspte kaas (Pecorino) 2...
Paella

Paella

Omschrijving Hoofdgerecht | gevogelte, vis | 4 personen Bereidingstijd: minder dan 30 min. Bron: 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; op z’n zuiders Ingrediënten 1 kippenborstfilet (diepvriesgevogelte) 150 g chorizo 250 g Alaska pollak (diepvries) 200...
Nasi goreng met champignons en paprika

Nasi goreng met champignons en paprika

Omschrijving: Hoofdgerecht | Groenten | Rijst | 4 personen Bereidingstijd: minder dan 30 min. Bron: 2014.05.07 – Colruyt inspiratiefolder. Pasta!  Ingrediënten 500 g champignons 2 rode paprika’s 1 bosje lente-uitjes 1 rood pepertje 2 rode uien 2 sjalotten 2...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten