Risotto alla Primavera

Risotto alla Primavera

Risotto alla Primavera Een heerlijk vegetarisch gerecht Omschrijving | Hoofdgerecht/ risotto/ 2 pers | ruim half uur | gevonden op internet Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 130 gr risottorijst, ik gebruikte carnaroli 450 gr gemengde lente-/zomergroenten 750 ml...
Stoofvlees & sinaasappelrijst

Stoofvlees & sinaasappelrijst

Stoofvlees met rijst en sinaasappel Omschrijving | Hoofdgerecht/ lamsvlees en rijst/ 4-6 pers | 20 min voorbereiding/ 2 a 3 u zachtjes stoven | gevonden op internet (Gezond aan tafel) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg lamsstoofvlees (schouder zonder bot) 2 uien...
Risotto met kreeft

Risotto met kreeft

Risotto met kreeft Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min voorbereiding, 30 min bereiding | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 gekookte kreeften (diepvries) (450 g/stuk) 200 g erwten (diepvries) 8 blaadjes verse...
Citroenrisotto & ansjovis

Citroenrisotto & ansjovis

Citroenrisotto & ansjovis Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | juni 2015 – Lidle reclamefolder, Italiaanse recepten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 citroen 2 sjalotjes 2 el olijfolie 300 gr risotto rijst 7 dl groentebouillon 1 dl witte wijn 8...
Kipfilet, asperges, peultjes

Kipfilet, asperges, peultjes

Gepaneerde kipfilet met asperges en peultjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 35 min | 2015.04.22 – Okay reclamefolder. Proef de lente! Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 gepaneerde kipfilets 500 gr groene asperges 250 gr peultjes 1 cm gember 1 rode ui 1...
Paëlla

Paëlla

Paëlla Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers  | minder dan 30 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kippenborstfilet (diepvriesgevogelte) 150 g chorizo 250 g Alaska pollak (diepvries) 200 g inktvisringen...