Couscous met halloumi

Couscous met halloumi

Fruitige couscous met halloumi Omschrijving  | Salades | 4 pers  | ong 45 min  | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten    Ingrediënten 2 courgettes 1 granaatappel 1 citroen (enkel het sap) 1 plantje platte peterselie 1 plantje munt...
Cordon bleu (3)

Cordon bleu (3)

Cordon bleu met broccolipuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ongeveer half uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 cordon bleus 800 g aardappelen 2 broccoli’s 3 el. boter 1 dl melk...
Butternut met quinoa

Butternut met quinoa

Gevulde butternut met quinoa, spinazie en feta Omschrijving | Hoofdgerecht | groenten, vegetarisch | 4 pers  | 55 min voorbereiding en 30 min bereiding zelf  | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Ingrediënten 2 butternutpompoenen 400...
Groentencouscous …

Groentencouscous …

Groentecouscous met falafel en yoghurtsaus Omschrijving | Hoofdgerechten | Groenten | Vegetarisch | 4 pers | ongeveer 30 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 340 g falafels  5 smaaktomaten 4...
Gevulde puntpaprika

Gevulde puntpaprika

Puntpaprika met gehaktvulling en Provençaalse saus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min voorbereiding en 35 min bereiding zelf | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g gehakt varken + kalf   6...
Gepaneerde pladijs met …

Gepaneerde pladijs met …

Gepaneerde pladijs met aardappelblokjes en snel slaatje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder; Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g aardappelblokjes (diepvries) 4 pladijsfilets 175 g slamix 4...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten