Bleekselderij, …

Bleekselderij, …

Bleekselderij, druiven en feta Omschrijving | Salade to go/ 4 pers |  15 min | 2020.04 – Boodschappen/Plus magazine: De lentekeuken. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 handjes walnoten 4 stengels bleekselderij (in dunne ringen) ½ komkommer (in blokjes) 125 gr witte...
Asperges & bloemkool

Asperges & bloemkool

Asperges met bloemkool Een heerlijk (bij)gerecht voor op een feestelijke tafel, bv Pasen Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 15 min voorbereiding/ 40 min oven | 2020.04 – Boodschappen/plus magazine: De Lentekeuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 30...
Chili con Carne

Chili con Carne

Chilli con Carne Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers/ kan ook voor mensen met allergie | ongeveer 20 min | Recept uit eigen keuken | zelfgemaakte kruidenmix voor mensen met een allergie vindt je hier. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr rundergehakt 450 gr...
Kippenbouten in braadzak

Kippenbouten in braadzak

Kippenbouten in braadzak Omschrijving | Hoofdgerecht/ 2 pers  | 30 min | gezien op “voedingscentrum” Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 prei 2 tomaten Provençaalse kruiden 2 kippenbouten paprikapoeder braadzak met sluiting Bereiding Warm de oven voor op...