Mini-quiches met kip, groenten en geitenkaas

Omschrijving

| Hoofdgerecht | 8 pers 

| voorbereiding ong 10 min / 15 min in de oven

| uit eigen keuken.

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënte

  • mini piza bodems (jan – bij de groenten in de koeling)
  • 300 gr  kipgehakt
  • 3 paprika (1 rode, 1 gele, 1 groene)
  • 1 middelgrote winterpeen
  • 1 knoflookteentje
  • 200 gr geitenkaas
  • 125 g creme fraiche
  • 3 eieren
  • italiaanse kruiden
  • p&z 
  • pandano kaas (gemalen)

Bereiding

  1. oven voorverwarmen op 220 C
  2. alle groenten schoonmaken en in fijne blokjes snijden
  3. kipgehakt losrullen in een antiaanbakpan (zonder boter)
  4. gesneden groenten en fijn gesnipper teentje knoflook toevoegen
  5. alles even doorroeren, deksel erop en op een zacht vuurtje 10 min laten pruttelen.
  6. Ondertussen de mini quichevormpjes invetten en bekleden met de mini-pizza-deegplakjes
  7. vul ze met je gehakt/groentenvulling
  8. leg op elke quiche 3 plakjes geitenkaas
  9. in een kommetje de creme fraiche loskloppen
  10. voeg de eieren toe en een handje pandano gemalen kaas
  11. kluts alles even goed door en verdeel dit over je quiches
  12. bak ze af in 12 a 15 min in de voorverwarmde oven

eet smakelijk

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email