Aspergequiche met zalm

Aspergequiche met zalm

Aspergequiche met zalm Omschrijving | Hoofdgerecht/ quiche/ 4 a 6  pers | ± 30 minuten + 45 min in de oven | 2019.04.10 – Colruyt inspiratiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 g gerookte zalmsnippers 500 g witte asperges 200 g...
Wijting & basilicumpuree

Wijting & basilicumpuree

Wijting & basilicumpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stukken zuidelijke blauwe wijtingfilets (diepvries) 800 g wortelen 0.5 plantje basilicum 1 kg...
Kippenfilet, spruitjes, mango

Kippenfilet, spruitjes, mango

Kippenfilet met spruitjes en mango Opengevouwen filets worden ook wel “kippenescalopes” genoemd Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  |± 40 min | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kippenfilets 500 g spruiten 1...
Milanese schnitzel

Milanese schnitzel

Milanese schnitzel Omschrijving | hoofdgerecht/ 4 pers  | ± 30 min | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Milanese schnitzels (Kalfsschnitzel) 400 g prinsessenbonen (fijne) 400 g verse spinazie 0.5 limoen 4...
Pastagratin met schorseneren

Pastagratin met schorseneren

Pasta gratin met schorseneren Omschrijving | Hoofdgerecht/ pasta/ 4 pers | ± 45 min |2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g gekookte ham 500 g schorseneren 0.5 citroen 1/3 bosje peterselie (vers) 200 g...
Zeewolf met …

Zeewolf met …

Zeewolf met waterkerspuree en gebakken witlof Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 zeewolf filets (diepvries) 8 stronken witloof 1 bosje waterkers 2 takjes tijm...