Vier keer zalm

Vier keer zalm

Vier keer zalm Omschrijving | Hoofdgerecht/ 1 pers | ± 30 min | gezien op facebook (Buzzfeed.com) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Zalm diner 1: Zalm met Avocado limoen Zalm diner 2: Zalm met tomaat en pesto Zalm diner 3: Zalm met honing en soja Zalm diner 4: zalm...
Salade met quinoa,…

Salade met quinoa,…

Salade met quinoa, vijgen en rucola Wel genieten, niet aankomen, heerlijk… Omschrijving | Hoofdgerecht/ salade/ 4 pers | ± 30 min | Margriet, jan 2017 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 gr gemengde quinoa 8 verse vijgen ½ bosje bosuitjes Sap van ½ grapefruit 30...
Zoetzure kip uit de braadzak

Zoetzure kip uit de braadzak

Zoet-zure kip uit de braadzak Voor dit recept heb ik een paar kleine aanpassingen gedaan naar mijn eigen smaak en keuze. Zo hou ik bijvoorbeeld meer van kleine stukjes groenten i.p.v. grove stukken op mijn bord. Bij de kruiden voor de kip heb ik ook saffraan...
Gestoofde venkel & zalm

Gestoofde venkel & zalm

Gestoofde venkel met zalm Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 x 10 min en 30 min afwerking | 2016.11.02 – Okay reclamefolder. De zee op je bord Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stuks Atlantische zalmfilet 800 gr aardappelpuree 3 venkelknollen 1/2 plantje...
Rosbief; pesto, wintergroenten

Rosbief; pesto, wintergroenten

Rosbief met kervelpesto en wintergroenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 15 min + 25 min in de oven | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g gerolde rosbief   3 pastinaken 1...
Fazant, kreeft, rijst

Fazant, kreeft, rijst

Fazant met kreeftensaus en groente rijst Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers  | 35 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 fazantenfilets 150 g rivierkreeftenvlees 2...