Eend met groenten 1

Eend met groenten 1

Eend met witlofpuree en gevulde champignons met veenbessen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | klein uurtje | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 eendenborstfilets (diepvries) 8 grote champignons 4 stronken witloof 200...
Kalkoen met sinaasappelsaus

Kalkoen met sinaasappelsaus

Gevulde kalkoen met sinaasappelsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | ruim 3 uur | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 verse gevulde kalkoen (3,5 kg) 1.5 kg wortelen 1 plantje platte peterselie 3 sjalotten 2 dl room...
Gebakken zalm met …

Gebakken zalm met …

Gebakken zalm met puree van zoete aardappel en mierikswortel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 35 min | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Atlantische zalmhaasjes (diepvries) 800 g verse spinazie 2 cm gember 2...
Schelvis met …

Schelvis met …

Schelvis met tomatensalsa met waterkerspurree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± een uur voorbereiding en dan nog 30 min bakken | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 schelvishaasjes (diepvries) 4 pruimtomaten...
Risotto met kreeft

Risotto met kreeft

Risotto met kreeft Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min voorbereiding, 30 min bereiding | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 gekookte kreeften (diepvries) (450 g/stuk) 200 g erwten (diepvries) 8 blaadjes verse...
Staartvispakketjes …

Staartvispakketjes …

Staartvispakketjes met mosterdsaus en flower sprouts Flower Sprouts: zijn minikooltjes broccoli of bloemkool of romanesk Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten