door webmaster | apr 30, 2017 | Vis, Hoofdgerechten, Quiches
Quiche zalm & spinazie Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 1 uurtje werk | 2017.03.08 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 Atlantische zalmfilets 400 gr verse spinazie 1,5 dl room 100 gr fetablokjes 1 el boter 5 eieren 1 rol...
door webmaster | apr 30, 2017 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Mignonnette met puree en romige venkel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ±40 min | 2017.03.08 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Varkensmignonettes 3 wortelen 2 venkelknollen 800gr aardappelen 2 dl lichte room 2 el boter 1...
door webmaster | apr 30, 2017 | Vis, Pasta's, Hoofdgerechten
Pangasius met tuinkruiden en groene boontjes Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 10 min voorbereiding en 25 min bereiding | 2017.03.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Pangasiusfilets met tuinkruiden 200 gr gerookte...
door webmaster | apr 30, 2017 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Duivelsgebraad met romige wortelsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 15 min voorbereiding en 25 min bereiding | 2017.03.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes duivelsgebraad (varkensfilet) 600 gr wortelen 3 takjes...
door webmaster | apr 30, 2017 | Pasta's, Gevogelte, Hoofdgerechten
Pasta met mediterrane groenten en kip Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4pers | 30 min | 2017.03.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 halve kippenborstfilets 2 paprika’s 2 courgettes 1 rode uit 70 gr geraspte Parmezaanse kaas 70 gr...
door webmaster | apr 29, 2017 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Wild
Parelhoen uit de oven Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 70 min | infofoldertje meegenomen van bij de poelier Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 panklare hele parelhoen 3 el olijfolie 2 takjes rozemarijn 5 teentjes knoflook 10 plakjes ontbijtspek 1 glas witte...