Kalkoen met groenterolletjes

Kalkoen met groenterolletjes

Gevulde kalkoen met groenterolletjes en bosbessenpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ ± 10 pers | voorbereiding 30 min / bereiding zelf 30 min +         2½ a 3 uur oven | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder,         Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding...
Pastasalade met zalm

Pastasalade met zalm

Pittige pastasalade met gerookte zalm Omschrijving | | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | 2016, herfst, seizoensmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 gr Rigatoni pasta 4 el olijfolie 4 kleine rode uien in partjes 2 rode paprika’s in smalle reepjes ½...
Bonensalade parmaham

Bonensalade parmaham

Lauwwarme bonensalade met parmaham Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 20 min | herfst 2016, seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 6 el olijfolie 100 gr parmaham (Curdi d’Italia) 450 gr sperziebonen (diepvries) 150 gr tuinerwten extra...
Gegrilde hertenbiefstuk …

Gegrilde hertenbiefstuk …

Gegrilde hertenbiefstuk Gegrilde hertenbiefstuk met stoofperen chutney & pastinaakstamppot Omschrijving | Hoofdgerecht/ Wild/ 4 pers | ± 1 uur + afkoelen | herfst 2016, seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Chutney 500 gr stoofperen 1 rode ui...
Bloemkoolcouscous

Bloemkoolcouscous

Bloemkoolcouscous Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min | 2016, herfst seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 bloemkool (in roosjes) 1 rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt 1 limoen 4 el olijfolie extra vièrge 2 sjalotjes fijngehakt 4...
Selderijstamppot spruitjes

Selderijstamppot spruitjes

Knolselderij stamppot met spruitjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 45 min | herfst 2016, seizoenmagazine Plus Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr kruimige aardappelen 500 gr knolselder (in blokjes) 500 gr spruitjes (panklaar) 2 el olijfolie...