Staartvis garnalensaus

Staartvis garnalensaus

Staartvis garnalensaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 staartvisfilets (diepvries) 600 g aardappelsparretjes (diepvries, of...
Kerststerren, kip, paprika

Kerststerren, kip, paprika

Kerststerren met kip en paprika Gezellig voor de kinderen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min | Feestdagen 2016, Plus magazine, Samen buffetten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 el olijfolie 1 bakje kip kerststerren 2 rode paprika’s 3 plakken jong...
Bladerdeegpasteitje …

Bladerdeegpasteitje …

Bladerdeegpasteitje met bospaddenstoelen en knolselderpuree Omschrijving | hoofdgerecht/ 4 pers/ vegetarisch | 30 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel | vegetarisch gerecht Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g aardappelpuree...
Tarbot zeekraal saffraansaus

Tarbot zeekraal saffraansaus

Gebakken tarbot met zeekraal en saffraansaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 x 15 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 tarbotfilets (diepvries) 600 g Pomme Duchesse 400 g zeekraal 3 el....
Gegratineerd vispannetje

Gegratineerd vispannetje

Gegratineerd vispannetje met langoustines en fijne groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | voorbereiding 20 min + bereiding 10 + 25 min | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder. Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg langoustines...
Kalkoen met groenterolletjes

Kalkoen met groenterolletjes

Gevulde kalkoen met groenterolletjes en bosbessenpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ ± 10 pers | voorbereiding 30 min / bereiding zelf 30 min +         2½ a 3 uur oven | 2016.11.30 – Colruyt inspiratiefolder,         Schitteren aan de feesttafel Uitgelichte afbeelding...