Cordon bleu (2)

Cordon bleu (2)

Cordon bleu met wortelen en een fruitig sausje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ± 25 min | 2017.01.11 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 cordon bleus 800 gr wortelen 1 sinaasappel 2 takjes verse tijm 1 ui 3 el boter 2 el...
Schelvis prei & gremolata

Schelvis prei & gremolata

Schelvis prei & gremolata Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 35 min | 2017.01.11 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 schelvishaasjes 125 gr grijze garnalen 800 gr preiwit ¼ onbehandelde citroen ½ plantje dille ½ plantje platte...
Roodbaars knolselderpuree

Roodbaars knolselderpuree

Roodbaars knolselderpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 35 minuten | 2017.02.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 roodbaars haasjes 1 knolselder 1 plantje platte peterselie 800 gr aardappelen 2 dl lichte room 2 el boter 2...
Quiche zalm & spinazie

Quiche zalm & spinazie

Quiche zalm & spinazie Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 1 uurtje werk | 2017.03.08 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 Atlantische zalmfilets 400 gr verse spinazie 1,5 dl room 100 gr fetablokjes 1 el boter 5 eieren 1 rol...
Mignonnette puree-venkel

Mignonnette puree-venkel

Mignonnette met puree en romige venkel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ±40 min | 2017.03.08 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Varkensmignonettes   3 wortelen 2 venkelknollen 800gr aardappelen 2 dl lichte room 2 el boter 1...
Pangasius tuinkruiden…

Pangasius tuinkruiden…

Pangasius met tuinkruiden en groene boontjes Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 10 min voorbereiding en 25 min bereiding | 2017.03.22 – Infofolder Okay (Colruyt group) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Pangasiusfilets met tuinkruiden 200 gr gerookte...