Gevulde puntpaprika

Gevulde puntpaprika

Puntpaprika met gehaktvulling en Provençaalse saus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min voorbereiding en 35 min bereiding zelf | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g gehakt varken + kalf   6...
Gepaneerde pladijs met …

Gepaneerde pladijs met …

Gepaneerde pladijs met aardappelblokjes en snel slaatje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder; Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g aardappelblokjes (diepvries) 4 pladijsfilets 175 g slamix 4...
Linzenstoofpot …

Linzenstoofpot …

Linzen stoofpotje met mosterd Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | 35 min (25 min voorber. + 10 min bereiding zelf) | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder; Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 broccoli (of 400 g broccoliroosjes...
Varkensstoofpotje venkel

Varkensstoofpotje venkel

Varkensstoofpotje met venkel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 45 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder, Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Varkensmignonettes (diepvries) 3 venkelknollen 0.33 bosje peterselie (vers) 800 g...
Kerrierijst, runderreepjes …

Kerrierijst, runderreepjes …

Kerrierijst met runderreepjes en gewokte groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | 35 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder, Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g wokreepjes rund (diepvries) 100 g spekreepjes natuur   3...
Quiche tomaten & salami

Quiche tomaten & salami

Quiche met tomaten en salami Omschrijving | Lunch of hoofdgerecht/ 4 pers | ongeveer een uurtje  | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder, Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 sneetjes salami 20 minitrostomaatjes 1 plantje basilicum (vers) 2...