Pullet chicken met rauwkost

Omschrijving

| | frisse maaltijd voor ong 4 pers

| 50 min voor de kip / paar min voor de salade

| informatie kaart lidl, mei 2020

Ingrediënten

  • ± 1 kg kippenbouten
  • olijfolie
  • p&z
  • 1 broccoli
  • 2 kiwi’s
  • 1 rode ui
  • 1 citroen
  • veldsla
  • rauwkost naar keuze
  • 100 gr walnoten

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 °C
  • Besprenkel de kippenbouten met oliefolie en peper en zout (of kippenkruiden) en rooster de bouten 40 a 50 min in de oven
  • Snij de broccoli in kleine roosjes en kook ze ± 5 min beetgaar in licht gezouten water. Giet af, spoel af met koud water en laat ze afkoelen
  • Snij de kiwi in partjes/ blokjes
  • Snij de rode ui in ringen
  • Pers de citroen uit en giet het sap over de ui ringen en laat ze marineren.
  • Meng alle sla en rauwkost naar keuze door elkaar
  • Trek het vlees van de bouten met 2 vorken uit elkaar tot je poulet chicken hebt
  • Garneer dit vlees over je salade en garneer met grof gehakte walnoten en je gemarineerde ui ringen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten