Saus Artisjok met olijven

Saus Artisjok met olijven

Omschrijving | amusehapjes ong 12 stuks | paar minuten | Gevonden op internet Ingrediënten 150 gr gemarineerde artisjokharten (+ ½ v.d. olie) 75 gr groene tapenade 1 citroen 1 knoflookteentje ½ plantje basilicum Mespuntje cayennepeper Bereiding Snij de artisjokken in...
Rode pesto

Rode pesto

| rode pesto | ongeveer 10 min | gevonden op internet (Jeroen Meus en een beetje van mijzelf) 200 g zongedroogde tomaten (op olie) – of gebruik verse cherrytomaatjes 1 koffielepel tomatenpuree (geconcentreerd) 40 g Parmezaanse kaas (blokje) 2 teentjes look. 10...
Coulis maken van fruit

Coulis maken van fruit

Ter info: Voor het maken van een coulis kan je eigenlijk alle soorten fruit gebruiken. Het belangrijkste is dat je de verhouding bewaakt want deze is eigenlijk altijd hetzelfde. Een coulis is een heerlijke verfrissend sausje op bv ijs of een schaaltje vers fruit. |...
Mayonaise zelf maken

Mayonaise zelf maken

| zelfgemaakte mayonaise | paar minuten | van thuis uit meegekregen 1 eidooier 1 klp mosterd sap van 1 citroen zout en peper 500 ml zonnebloemolie (eventueel beetje honing, is optioneel) Gebruik een hoge maatbeker Breek en splits het ei. Dooier heb je nodig, eiwit kan...
Zelfgemaakte kruidenblokjes

Zelfgemaakte kruidenblokjes

Omschrijving  | pesto | sausen …  | paar minuten  | 24Kitchen, Estée Strooker, (volgens mijn herinnering bij een kippensoep?) Ingrediënten 1 bos basilicum 1 bos bladpeterselie olijfolie extra vierge 1  citroen 150 ml water Bereiding Pluk de basilicum en de helft...
Zelf tomatenketchup maken

Zelf tomatenketchup maken

Omschrijving  | sausen  | ruim 3 uur, neem hier wel de tijd voor!  | Landleven magazine, december 2016 Ingrediënten 1 wortel 1 rode ui 1 stengel bleekselderij 1 scheut olijfolie verse gember, ter grootte van een duim 2 tenen knoflook ½ rode peper, zonder zaadjes en...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten