Steak met biersausje

Steak met biersausje

Steak met Peper-bier-roomsausje Omschrijving | Sauzen | ± 10 min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g biefstuk 2 dl lichte room 1 eetl. boter 3 eetl. groenepeperbolletjes 2 dl Postel blond (abdijbier)...
Rode pesto

Rode pesto

Zelf de lekkerste "rode pesto" maken Omschrijving | Sausen | ± 5 a 10 min | gevonden op internet (Jeroen Meus) en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 g zongedroogde tomaten (op olie) – of gebruik verse cherrytomaatjes 1 klp tomatenpuree...
Bearnaisesaus

Bearnaisesaus

Klassieke Bearnaisesaus Béarnaisesaus is een eiersaus op basis van dragonazijn, verse dragon, eidooiers en boter. Deze saus lijkt erg op de hollandaisesaus, alleen wordt hier in plaats van gewone azijn dragonazijn gebruikt. Omschrijving | Sausen | hier moet je even de...
Coulis maken van fruit

Coulis maken van fruit

Coulis maken van fruit Voor het maken van een coulis kan je eigenlijk alle soorten fruit gebruiken. Het belangrijkste is dat je de verhouding bewaakt want deze is eigenlijk altijd hetzelfde. Een coulis is een heerlijke verfrissend sausje op bv ijs of een schaaltje...
Zelfgemaakte kruidenblokjes

Zelfgemaakte kruidenblokjes

Zelf je kruiden(bouillon)blokjes maken Omschrijving | Sausen, bouillonblokjes | paar minuten | 24Kitchen, Estée Strooker, (volgens mijn herinnering bij een kippensoep?) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 bos basilicum 1 bos bladpeterselie olijfolie extra vierge 1 ...
Tomatenketchup

Tomatenketchup

Zelf Tomatenketchup maken Omschrijving | Sausen | ruim 3 u, neem hier wel de tijd voor | Landleven magazine, december 2016 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 wortel 1 rode ui 1 stengel bleekselderij 1 scheut olijfolie verse gember, ter grootte van een duim 2 tenen...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten