door webmaster | jun 5, 2021 | Hoofdgerechten, Rundvlees, Sausen
Steak met Peper-bier-roomsausje Omschrijving | Sauzen | ± 10 min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g biefstuk 2 dl lichte room 1 eetl. boter 3 eetl. groenepeperbolletjes 2 dl Postel blond (abdijbier)...
door webmaster | jun 5, 2021 | Sausen
Zelf de lekkerste "rode pesto" maken Omschrijving | Sausen | ± 5 a 10 min | gevonden op internet (Jeroen Meus) en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 g zongedroogde tomaten (op olie) – of gebruik verse cherrytomaatjes 1 klp tomatenpuree...
door webmaster | jun 5, 2021 | Sausen
Klassieke Bearnaisesaus Béarnaisesaus is een eiersaus op basis van dragonazijn, verse dragon, eidooiers en boter. Deze saus lijkt erg op de hollandaisesaus, alleen wordt hier in plaats van gewone azijn dragonazijn gebruikt. Omschrijving | Sausen | hier moet je even de...
door webmaster | jun 16, 2019 | Sausen, Desserts
Coulis maken van fruit Voor het maken van een coulis kan je eigenlijk alle soorten fruit gebruiken. Het belangrijkste is dat je de verhouding bewaakt want deze is eigenlijk altijd hetzelfde. Een coulis is een heerlijke verfrissend sausje op bv ijs of een schaaltje...
door webmaster | apr 30, 2017 | Sausen
Zelf je kruiden(bouillon)blokjes maken Omschrijving | Sausen, bouillonblokjes | paar minuten | 24Kitchen, Estée Strooker, (volgens mijn herinnering bij een kippensoep?) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 bos basilicum 1 bos bladpeterselie olijfolie extra vierge 1 ...
door webmaster | apr 2, 2017 | Sausen
Zelf Tomatenketchup maken Omschrijving | Sausen | ruim 3 u, neem hier wel de tijd voor | Landleven magazine, december 2016 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 wortel 1 rode ui 1 stengel bleekselderij 1 scheut olijfolie verse gember, ter grootte van een duim 2 tenen...