Pittige fetadipsaus

Pittige fetadipsaus

Pittige fetadipsaus Omschrijving | Sausen/ dipsausen | ongeveer 10 min | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 rood pepertje 1 el. citroensap 1 teentje knoflook 5 gedroogde tomaten   100...
Groene pesto

Groene pesto

Zelf de lekkerste "groene pesto" maken Omschrijving | sausen | ± 5 a 10 min | ergens gezien op internet, en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 0,5 teentje knoflook 1 snufje grof zeezout 25 gram basilicum één plantje/bosje is circa 25 gram (zie...
Eigen “Ragout” maken

Eigen “Ragout” maken

Eigen "Ragout" maken, voor diverse gerechten Omschrijving | Sausen | ongeveer 10 a 15 min | Uit eigen keuken/ van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 50 gr boter 50 gr meel (bloem) 500 ml vocht (melk, kookvocht van groenten, bouillon…) peper,...
Zelf “Tzatziki” maken

Zelf “Tzatziki” maken

Zelf "Tzatziki" maken Omschrijving | Sausen/ dipsaus/ yoghurt | in een paar minuten klaar | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 komkommer 250 gr Griekse yoghurt 1 a 2 teentjes knoflook paar blaadjes munt (± 15...
Rode bietendip

Rode bietendip

Rode bietendip (tapenade) Omschrijving | dipsaus o.a. voor bij de apertiefhapjes | ongeveer 5 a 10 min | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding   Ingrediënten 1 sjalotje 2 gestoomde rode bieten 125 g zure room 1 el....
Auberginekaviaar met feta

Auberginekaviaar met feta

Auberginekaviaar met feta Omschrijving | Sausen / 4 pers | ongeveer 40 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 aubergine 4 takjes koriander (vers) 1 teentje knoflook 100 g feta (blok) 2 el. olijfolie extra...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten