Kruidenmayonaise

Kruidenmayonaise

Heerlijke kruidenmayonaise maken Omschrijving | Sauzen | ± 5 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 0.5 citroen (enkel het sap) 1 bosje kervel 0.5 plantje bieslook (vers) 0.5 plantje platte peterselie 1 ei 1...
Mayonaise

Mayonaise

Zelf mayonaise maken, is niet moeilijk Omschrijving | Sausen | paar minuten | van thuis uit meegekregen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 eidooier 1 klp mosterd sap van 1 citroen zout en peper 500 ml zonnebloemolie (eventueel beetje honing, is optioneel) Bereiding...
Steak met biersausje

Steak met biersausje

Steak met Peper-bier-roomsausje Omschrijving | Sauzen | ± 10 min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g biefstuk 2 dl lichte room 1 eetl. boter 3 eetl. groenepeperbolletjes 2 dl Postel blond (abdijbier)...
Rode pesto

Rode pesto

Zelf de lekkerste "rode pesto" maken Omschrijving | Sausen | ± 5 a 10 min | gevonden op internet (Jeroen Meus) en een beetje van mijzelf Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 g zongedroogde tomaten (op olie) – of gebruik verse cherrytomaatjes 1 klp tomatenpuree...
Bearnaisesaus

Bearnaisesaus

Klassieke Bearnaisesaus Béarnaisesaus is een eiersaus op basis van dragonazijn, verse dragon, eidooiers en boter. Deze saus lijkt erg op de hollandaisesaus, alleen wordt hier in plaats van gewone azijn dragonazijn gebruikt. Omschrijving | Sausen | hier moet je even de...
Coulis maken van fruit

Coulis maken van fruit

Coulis maken van fruit Voor het maken van een coulis kan je eigenlijk alle soorten fruit gebruiken. Het belangrijkste is dat je de verhouding bewaakt want deze is eigenlijk altijd hetzelfde. Een coulis is een heerlijke verfrissend sausje op bv ijs of een schaaltje...