door webmaster | feb 19, 2015 | Sausen
Verse kruidensaus Omschrijving | Sausen, lekker bij o.a. vis/ kruidensaus | ongeveer 10 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 takjes basilicum (vers) 4 takjes dille (vers) 100 g Griekse yoghurt 1 mespunt...
door webmaster | okt 26, 2014 | Hoofdgerechten, Rundvlees, Pasta's, Sausen
Spaghettisaus "Al Ragú" Typisch Italiaanse spaghettisaus Omschrijving | Sausen/ bij vlees/ pasta/ 4 pers | meer dan 60 min | 2014.03.26 – Colruyt inspiratiefolder, Alle smaken van Italië Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g gehakt van rund en varken 100...
door webmaster | apr 25, 2014 | Sausen
Omschrijving: Sausen | Algemeen gebruik Bereidingstijd: 15 min Bron: van thuis uit meegekregen Ingrediënten: 2 eierdooiers 1 eetlepel gewone mosterd (Dijon) 2 dl maïs- of arachideolie (liefst géén olijfolie, dit geeft toch een hele andere smaak) peper – zout 1...
door webmaster | apr 25, 2014 | Sausen
Omschrijving: Sausen Bereidingstijd: 15 a 20 min Bron: van thuis uit meegekregen + VTM koken (Vlaamse Televisie) Ingrediënten: Dit is een saus op basis van los geklopte eidooiers, met gesmolten geklaarde boter, zout, peper en citroensap Bereidingswijze: Verhit een...
door webmaster | feb 28, 2014 | Sausen
Omschrijving Sausen | Saffraansaus |4 personen Bereidingstijd: 10 min Bron: 2014.03.11 – Colruyt inspiratiefolder, visfestival Ingrediënten 1 stengel witte selder 3 takjes verse peterselie 1 sjalot 1 dl lichte room 1 el boter 1 dl witte wijn of droge vermout 2...