Light dressings

Omschrijving

 sausen| dressings, sausjes 

tijd | klaar in een handomdraai

bron | 2015.01.02 – Colruyt inspiratiefolder; Recepten voor elke dag

Een overzicht

 Basis voor elke dressing:
1 el mayonaise – 2 el magere yoghurt – p&z
 Tomato:
Meng de basis met 1 el ketchup, een in kleine blokjes gesneden tomaat
en wat paprikapoeder of cayennepeper
 Zoet Kerriesausje:
Snij een schijfje ananas op sap in stukjes. Meng de basis met de ananasstukjes
2 el ananassap en 1 el kerriepoeder
 Mosterdsausje:
Meng een fijngesnipperde sjalot met 1/2 el geraspte appel en 1 el mosterd.
Voeg de basis toe.
 Groene dressing:
voeg 1 el fijngesneden komkommerblokjes, fijngehakte peterselie, 1 teentje knoflook
en 1 el witte wijnazijn aan de basis toe
 Waterkersdressing:
Mix 1 bosje waterkers grof met de magere yoghurt en voeg toe aan de rest van de basis
Passiesalsa:
lepel 1 el passievrucht uit en meng met de basis

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten