Omschrijving
| dressings, sausjes
| klaar in een handomdraai
| 2015.01.02 – Colruyt inspiratiefolder; Recepten voor elke dag
Een overzicht
Basis voor elke dressing: 1 el mayonaise – 2 el magere yoghurt – p&z |
|
Tomato: Meng de basis met 1 el ketchup, een in kleine blokjes gesneden tomaat en wat paprikapoeder of cayennepeper |
|
Zoet Kerriesausje: Snij een schijfje ananas op sap in stukjes. Meng de basis met de ananasstukjes 2 el ananassap en 1 el kerriepoeder |
|
Mosterdsausje: Meng een fijngesnipperde sjalot met 1/2 el geraspte appel en 1 el mosterd. Voeg de basis toe. |
|
Groene dressing: voeg 1 el fijngesneden komkommerblokjes, fijngehakte peterselie, 1 teentje knoflook en 1 el witte wijnazijn aan de basis toe |
|
Waterkersdressing: Mix 1 bosje waterkers grof met de magere yoghurt en voeg toe aan de rest van de basis |
|
Passiesalsa: lepel 1 el passievrucht uit en meng met de basis |