Rode bietendip

Rode bietendip

Rode bietendip (tapenade) Omschrijving | dipsaus o.a. voor bij de apertiefhapjes | ongeveer 5 a 10 min | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding   Ingrediënten 1 sjalotje 2 gestoomde rode bieten 125 g zure room 1 el....
Auberginekaviaar met feta

Auberginekaviaar met feta

Auberginekaviaar met feta Omschrijving | Sausen / 4 pers | ongeveer 40 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 aubergine 4 takjes koriander (vers) 1 teentje knoflook 100 g feta (blok) 2 el. olijfolie extra...
Verse kruidensaus

Verse kruidensaus

Verse kruidensaus Omschrijving | Sausen, lekker bij o.a. vis/ kruidensaus | ongeveer 10 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 takjes basilicum (vers) 4 takjes dille (vers) 100 g Griekse yoghurt 1 mespunt...
Spaghettisaus “Al Ragù”

Spaghettisaus “Al Ragù”

Spaghettisaus "Al Ragú" Typisch Italiaanse spaghettisaus Omschrijving | Sausen/ bij vlees/ pasta/ 4 pers | meer dan 60 min | 2014.03.26 – Colruyt inspiratiefolder, Alle smaken van Italië Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g gehakt van rund en varken 100...
Mayonaise

Mayonaise

Omschrijving: Sausen | Algemeen gebruik Bereidingstijd: 15 min Bron: van thuis uit meegekregen Ingrediënten: 2 eierdooiers 1 eetlepel gewone mosterd (Dijon) 2 dl maïs- of arachideolie (liefst géén olijfolie, dit geeft toch een hele andere smaak) peper – zout 1...
Hollandaise saus

Hollandaise saus

Omschrijving: Sausen  Bereidingstijd: 15 a 20 min Bron: van thuis uit meegekregen + VTM koken (Vlaamse Televisie) Ingrediënten: Dit is een saus op basis van los geklopte eidooiers, met gesmolten geklaarde boter, zout, peper en citroensap Bereidingswijze: Verhit een...