Zelf “Tzatziki” maken

Omschrijving

dipsaus, tapenade | dipsaus | yoghurt 

tijd | in een paar minuten klaar

bron | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 250 gr Griekse yoghurt
  • 1 a 2 teentjes knoflook
  • paar blaadjes munt (ong 15 blaadjes)
  • 2 el olijfolie
  • p&z

Bereiding

  1. Schil de komkommer, snij in de lengte middendoor en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel.
  2. Snij in kleine blokjes en meng met 250 gr Griekse yoghurt
  3. Voeg fijngesnipperde knoflook teentjes bij, de gesnipperde muntblaadjes
  4. Meng de olijfolie er voorzichtig onder en kruid naar smaak met peper en zout

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten