Pittige fetadipsaus

Omschrijving

| Sausen/ dipsausen

| ongeveer 10 min

| 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 1 rood pepertje
  • 1 el. citroensap
  • 1 teentje knoflook
  • 5 gedroogde tomaten  
  • 100 g feta (blok)
  • 2 el. zure room
  • peper en zout

Bereiding

  1. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
  2. Snipper het knoflook fijn.
  3. Snij de feta in blokjes.
  4. Mix alle ingrediënten tot een gladde saus.
  5. Kruid met peper en een beetje zout.
Voedingswaarde
Energie: 525 Kcal Eiwitten: 17,1 gr Vetten: 47,5 gr Koolhydraten: 6,5 gr

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email