Pittige fetadipsaus

Omschrijving

 | dipsaus | 1 portie

 | 10 min

 | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten

Ingrediënten

  • 1 rood pepertje
  • 1 eetl. citroensap
  • 1 teentje knoflook
  • 5 gedroogde tomaten (versmarkt)
  • 100 g feta (blok)
  • 2 eetl. zure room
  • peper en zout

Bereiding

  1. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
  2. Snipper het knoflook fijn.
  3. Snij de feta in blokjes.
  4. Mix alle ingrediënten tot een gladde saus.
  5. Kruid met peper en een beetje zout.

Voedingswaarde

  • Energie: 525 Kcal
  • Koolhydraten: 6,5 gr
  • Eiwitten: 17,1 gr
  • Vetten: 47,5 gr

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten