Spicy runderwok …

Spicy runderwok …

Spicy runderwok met gebakken groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g wokreepjes rund (diepvriesvlees) 500 g sojascheuten 250 g champignons 100 g...
Toscaans gebraad …

Toscaans gebraad …

Toscaans gebraad met couscous en gegrilde aubergine Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | ± 25 min | 2015.05.06 – Okay reclamefolder, De zon op je bord Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneden Toscaans gebraad 1 aubergine 100 gr rucola 100 gr feta 250 gr...
Stoofvlees met abdijbier

Stoofvlees met abdijbier

Stoofvlees met krieken en abdijbier Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ruim 2 uur | 2014.11.05 – Coruyt inspiratiefolder Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg runderstoofvlees  3 uien 3 el. boter 350 g bereide krieken zonder pit (bokaal) 150 g kriekenconfituur...
Steak met broccolimix

Steak met broccolimix

Pikant gekruide steak met broccolimix Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 30 min | 2014.11.05 – Colruyt inspiratiefolder.  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 restaurantsteaks   800 g broccolimix (diepvries) 1 limoen 1 plantje platte peterselie 2 teentjes...
Parmentierschotel …

Parmentierschotel …

Parmentierschotel met gehakt en fijne groentjes Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers   | 45 min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 700 g gehakt van rund en varken 800 g broccolimix 1 ui 50 g geraspte kaas 1.5...
Dunne lende (1)

Dunne lende (1)

Dunne lende met pittige tomatensalsa en zoete aardappelsalade Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 60 min | 2014.09.24 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g dunne lende   300 g kerstomaten 3 lente-uitjes 1 limoen...