Groentespaghetti & scampi’s

Wortel- en cougettespaghetti met gefrituurde scampi's

Omschrijving

| | Hoofdgerecht/ 4 pers

| ± 10 min

| 2015.05.06 – Okay reclamefolder, snel, makkelijk en goedkoop

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 2 wortelen
  • 2 courgettes
  • 3 lente-uitjes
  • balsamico azijn en olijfolie
  • peper en zout
  • 400 gr gepelde scampi’s
  • bloem
  • 2 losgeklopte eieren
  • paneermeel
  • bosje peterselie

Bereiding

  1. Snij de wortelen, courgettes en lente-uitjes in dunnen sliertjes
  2. Hak de peterselie grof
  3. verhit 2 el olijfolie in een wok en roerbak 2 a 3 min de gesneden groenten
  4. blus af met balsamicoazijn en olijfolie
  5. Kruid met peper en zout en roer er de grof gehakte peterselie onder
  6. Wentel de gepelde scampi’s  door de gekruide bloem, daarna door de losgeklopte eieren en tenslotte door het paneermeel
  7. Bak ze 2 a 3 min goudbruin in de frituurpan op 175 °C

Categorieën

Bezoekers

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten