Visfilet tomaten-witloof

Visfilet tomaten-witloof

Visfilet met zuiderse tomatensaus en witloofstoemp Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.10.09 – Colruyt inspiratiefolder. Makkelijke variatie voor elke dag. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Pangasius filets (diepvries) 5 stronken witloof...
Kip gebakken appeltjes

Kip gebakken appeltjes

Kippenboutfilet met gebakken appeltjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | 35 min | 2015.03.11 – Okay reclamefolder, Vis en gevogelte; altijd een topper! Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr kippenboutfilet 6 stronken witlof 2 jonagold appelen 4 takjes...
Kabeljauwhaasje prei & dille

Kabeljauwhaasje prei & dille

Kabeljauwhaasje met prei en dille Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2015.03.11 – Okay reclamefolder, Vis en gevogelte; altijd een topper! Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 gr IJslands kabeljauwhaasje 100 gr grijze garnalen 4 preiwitten ½ citroen 1...
Blinde vink bearnaisesaus

Blinde vink bearnaisesaus

Blinde vink met champignons en fijne bearnaisesaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | minder dan 30 min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 blinde vinken 500 g champignons 250 g kerstomaten 6...
Zuiderse quiche …

Zuiderse quiche …

Zuiderse quiche met paprika en geitenkaas Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min. | 2014.08.27 – Colruyt inspiratiefolder. Naar het werk met een goed gevulde lunchbox Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 g gerookte spekblokjes 300 g paprikareepjes...
Fettuccine champignons …

Fettuccine champignons …

Fettuccine met champignons en tomanade Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | minder dan 30 min | 2017.07.30 – Colruyt inspiratiefolder. Zomers Lunchen, fris, licht en lekker Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g champignons 0.33 plantje basilicum 2...