Visgratin met spinazie en tomaat

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ 4 pers

| ± 40 min

  | informatiekaart Lidl nr 102

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 800 gr kabeljauw filet (ev. diepvries)
  • 900 gr spinazie
  • 6 tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 gr geraspte kaas
  • 2 el paneermeel
  • olijfolie
  • basilicum
  • zout en vers gemalen peper

Bereiding

  1. Pel de knoflookteentjes en hak fijn.
  2. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook aan, voeg de spinazie toe en roerbak gaar
  3. Maak op smaak met peper en zout
  4. Doe de spinazie in een ovenschaal.
  5. Snij de tomaten in plakjes en leg de helft van de tomaten op de spinazie.
  6. Leg de vis op de tomaten en bestrooi met peper, zout en paneermeel.
  7. Leg de overige plakjes tomaat op de vis en besprenkel met olijfolie en maak op smaak met peper en zout.
  8. Strooi de kaas over de tomaten en bak de visschotel af in een op 200 °C voorverwarmde oven in ± 25 min.
  9. Bestrooi met reepjes basilicum

Categorieën

Print Friendly, PDF & Email