Pangasiuspapillot …

Pangasiuspapillot met zeekraal en venkel

Omschrijving

Vis | 4 personen | BBQ

tijd | 25 a 30 min

bron | 2015.05.20 – Okay folder. Smullen van de Barbecue 

Ingrediënten

  • aluminiumfolie
  • bakpapier
  • 4 pangasius filets
  • tuinkruidenmarinade
  • 1 dl droge witte wijn
  • 1 fijngesneden venkel
  • 100 gr zeekraal
  • 2 rode uien
  • 1 citroen
  • zwarte peper en zout

Bereiding

  1. Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkesn 1 vel bakpapier op.
  2. Verdeel er 4 pangasius filets in  tuinkruidenmarinade over  en vouw de folie omhoog
  3. Verdeel er 1 dl droge witte wijn over, de fijngesneden venkel, de zeekraal en de rode uien in ringen gesneden
  4. Leg over elke vis een schijfje citroen
  5. Kruid met zwarte peper en zout en vouw goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen
  6. Let de papilloten 25 a 30 min op een matige warme barbecue.
  7. Serveer met brood of gebakken aardappelen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten