door webmaster | mrt 19, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Gepaneerde vis met venkelroomsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwburgers 3 venkelknollen 0.25 plantje bieslook (vers) 2 sjalotten 1...
door webmaster | mrt 15, 2015 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Blinde vink met champignons en fijne bearnaisesaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 40 min | 2014.10.09 – Colruyt inspiratiefolder. Makkelijke variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 blinde vinken (vogels zonder kop) 500...
door webmaster | mrt 15, 2015 | Hoofdgerechten, Vis
Visfilet met zuiderse tomatensaus en witloofstoemp Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.10.09 – Colruyt inspiratiefolder. Makkelijke variatie voor elke dag. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Pangasius filets (diepvries) 5 stronken witloof...
door webmaster | mrt 15, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kippenboutfilet met gebakken appeltjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 35 min | 2015.03.11 – Okay reclamefolder, Vis en gevogelte; altijd een topper! Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr kippenboutfilet 6 stronken witlof 2 jonagold appelen 4 takjes...
door webmaster | mrt 15, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Kabeljauwhaasje met prei en dille Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2015.03.11 – Okay reclamefolder, Vis en gevogelte; altijd een topper! Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 gr IJslands kabeljauwhaasje 100 gr grijze garnalen 4 preiwitten ½ citroen 1...
door webmaster | mrt 5, 2015 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Blinde vink met champignons en fijne bearnaisesaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.09.10 – Colruyt inspiratiefolder. Variatie voor elke dag Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 blinde vinken 500 g champignons 250 g kerstomaten 6...