Varkensgebraad rozemarijn …

Varkensgebraad rozemarijn …

Varkensgebraad met rozemarijn en ratatouille niçoise Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 1:15 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g Suprême varkensgebraad 3 rode paprika’s 2 courgettes 1 aubergine 1...
Pasta calamarata met …

Pasta calamarata met …

Pasta calamarata met broccoli, pancetta en olijven Omschrijving | Hoofdgerecht/ pasta/ 4 pers | iets minder dan 30 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder, Op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 g pancetta (charcuterie) 2 broccoli’s 2 takjes...
Witte koolslaatje …

Witte koolslaatje …

Gemarineerd witte kool slaatje met mosterdmayonaise Omschrijving | Hoofdgerecht/ bijgerecht/ 8 pers | ± 60 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 witte kool 1 grote wortel 1 groene paprika 1 ui 3 el....
Quiche bacon en tuinkers

Quiche bacon en tuinkers

Quiche met bacon en tuinkers Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 35 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feestje Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 g bacon 2 takjes tuinkers 0.25 plantje bieslook (vers) 1 teentje knoflook 4...
Varkensgebraad biersausje …

Varkensgebraad biersausje …

Varkensgebraad met romig biersausje en snijboontjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ± 1 u 30 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg varkensschoudergebraad   100 g spekreepjes 800 g snijbonen 450...
Parelhoen, puree en broccoli

Parelhoen, puree en broccoli

Gevulde parelhoenfilet met puree en gebakken broccoli Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes rauwe ham 4 parelhoenfilets (diepvries) 250 g champignons 1...