door webmaster | nov 27, 2017 | Pasta's, Salades, Hoofdgerechten
Halloumi couscous Fruitige couscous met halloumi Omschrijving | Hoofdgerecht/ salade/ 4 pers | ± 45 min | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 courgettes 1 granaatappel 1 citroen (enkel het sap) 1...
door webmaster | nov 22, 2017 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Cordon bleu met broccolipuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ongeveer half uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 cordon bleus 800 g aardappelen 2 broccoli’s 3 el. boter 1 dl melk...
door webmaster | okt 29, 2017 | Groenten, Hoofdgerechten
Butternut met quinoa Gevulde butternut met quinoa, spinazie en feta Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ vegetarisch/ 4 pers | 55 min voorbereiding en 30 min bereiding zelf | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding...
door webmaster | okt 12, 2017 | Hoofdgerechten, Groenten
Groentecouscous met falafel en yoghurtsaus Omschrijving | Hoofdgerechten | Groenten | Vegetarisch | 4 pers | ongeveer 30 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 340 g falafels 5 smaaktomaten 4...
door webmaster | sep 24, 2017 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Puntpaprika met gehaktvulling en Provençaalse saus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min voorbereiding en 35 min bereiding zelf | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g gehakt varken + kalf 6...
door webmaster | sep 17, 2017 | Vis, Hoofdgerechten
Gepaneerde pladijs met aardappelblokjes en snel slaatje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder; Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g aardappelblokjes (diepvries) 4 pladijsfilets 175 g slamix 4...