Cordon bleu (3)

Cordon bleu (3)

Cordon bleu met broccolipuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ongeveer half uurtje | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 cordon bleus 800 g aardappelen 2 broccoli’s 3 el. boter 1 dl melk...
Butternut met quinoa

Butternut met quinoa

Butternut met quinoa Gevulde butternut met quinoa, spinazie en feta Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ vegetarisch/ 4 pers | 55 min voorbereiding en 30 min bereiding zelf | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding...
Groente couscous …

Groente couscous …

Groentecouscous met falafel en yoghurtsaus Omschrijving | Hoofdgerechten | Groenten | Vegetarisch | 4 pers | ongeveer 30 min | 2018.12.19 – Colruyt inspirartiefolder; Pak uit met de feesten. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 340 g falafels  5 smaaktomaten 4...
Gevulde puntpaprika

Gevulde puntpaprika

Puntpaprika met gehaktvulling en Provençaalse saus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min voorbereiding en 35 min bereiding zelf | 2017.08.23 – Colruyt inspiratiefolder; Koken met 5 ingrediënten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g gehakt varken + kalf   6...
Gepaneerde pladijs met …

Gepaneerde pladijs met …

Gepaneerde pladijs met aardappelblokjes en snel slaatje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 20 min | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder; Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g aardappelblokjes (diepvries) 4 pladijsfilets 175 g slamix 4...
Linzenstoofpot …

Linzenstoofpot …

Linzen stoofpotje met mosterd Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | 35 min (25 min voorber. + 10 min bereiding zelf) | 2017.09.06 – Colruyt inspiratiefolder; Gevarieerd en snel klaar Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 broccoli (of 400 g broccoliroosjes...