Parmentierschotel …

Parmentierschotel …

Parmentierschotel met gehakt en fijne groentjes Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers   | 45 min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 700 g gehakt van rund en varken 800 g broccolimix 1 ui 50 g geraspte kaas 1.5...
Konijn in biersaus …

Konijn in biersaus …

Konijn in biersaus... Konijn in biersaus met gekaramelliseerde groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ Wild/ 4 pers | ruim 60  min | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 konijn in stukken verdeeld 500 g blonde...
Stoofvlees in Floreffe-bier

Stoofvlees in Floreffe-bier

Stoofvlees in Floreffe-bier ABDIJBIER: de smaak van traditie. Externe brouwerijen brouwen volgens het authentieke recept officiële erkende Belgische Abdijbieren Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ± 2 uur | 2014.10.08 – Colruyt inspiratiefolder Uitgelichte...
Varkensgebraad Westmalle

Varkensgebraad Westmalle

Varkensgebraad in marinade van Westmalle TRAPPIST, authentiek bier. Bier gebrouwen binnen de muren van een klooster. Van de 10 trappisten abdijen zijn er 6 daarvan gelegen in België Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 12 u marineren + 65 min | 2014.10.08 – Colruyt...
Kangoeroesteak …

Kangoeroesteak …

Kangoeroesteak... Kangoeroesteak met pikante tomatensaus en kleurrijk bonenslaatje Omschrijving | Hoofdgerecht/ Wild/ 4 pers | ± 50 min | 2014.09.24 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kangoeroesteaks (diepvries) 2 rode...
Dunne lende (1)

Dunne lende (1)

Dunne lende met pittige tomatensalsa en zoete aardappelsalade Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 60 min | 2014.09.24 – Colruyt inspiratiefolder. Wereldse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g dunne lende   300 g kerstomaten 3 lente-uitjes 1 limoen...