door webmaster | aug 15, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Visgratin met spinazie en tomaat Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | informatiekaart Lidl nr 102 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr kabeljauw filet (ev. diepvries) 900 gr spinazie 6 tomaten 2 teentjes knoflook 100 gr geraspte kaas 2 el...
door webmaster | jul 8, 2015 | Pasta's, Hoofdgerechten
Speltpasta boerenkoolpesto Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 min | 2015.07.06 – metrokrant Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 el boerenkoolpesto 100 gr verse boerenkool 1 rode ui 1 teentje knoflook 500 gr cherrytomaatjes 400 gr speltpasta scheutje olijfolie...
door webmaster | jun 7, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Pangasiuspapillot met zeekraal en venkel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 a 30 min | 2015.05.20 – Okay folder. Smullen van de Barbecue Uitgelichte afbeelding Ingrediënten aluminiumfolie bakpapier 4 Pangasius filets tuinkruidenmarinade 1 dl droge witte wijn...
door webmaster | jun 7, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Gebakken zalm met lentegroentjes in een mascarpone sausje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | 2015.06.03 – Okay folder. Klaar in een-twee-drie Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Noorse zalmfilets 1 courgette 400 gr verse spinazie 1 groene paprika 1...
door webmaster | jun 7, 2015 | Salades, Hoofdgerechten
Maaltijdsalade met kip, asperges en sojascheuten Omschrijving | | Hoofdgerecht/ salades/ 4 pers | ± 25 min | 2015.06.03 – Okay folder. Klaar in een-twee-drie Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr kipfiletblokjes 1 zoete puntpaprika 250 gr sojascheuten 250 gr...
door webmaster | jun 7, 2015 | Vis, Hoofdgerechten, Rijst
Citroenrisotto & ansjovis Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | juni 2015 – Lidle reclamefolder, Italiaanse recepten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 citroen 2 sjalotjes 2 el olijfolie 300 gr risotto rijst 7 dl groentebouillon 1 dl witte wijn 8...