Everzwijn medaillon …

Everzwijn medaillon …

Everzwijn medaillon Everzwijn medaillon met rodewijnsaus en Provencaalse groentjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ Wild/ 4 pers | 20 min + 2 uur marineren en 30 min bereiden | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4...
Eendenfilet, mango, witloof

Eendenfilet, mango, witloof

Eendenfilet met mango en gemarineerd fijnproeverswitloof Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | 2 a 3 uur marineren en 25 min bereiden zelf | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 eendenfilets   8 stronken...
Parelhoen, krieksaus, groenten

Parelhoen, krieksaus, groenten

Parelhoen met krieksaus en torentje van knolselderpuree met champignons Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | minder dan 30 min | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 parelhoenfilets met vel   1 knolselder...
Gebakken zalm & puree

Gebakken zalm & puree

Gebakken zalm met een duo van Italiaanse puree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 35 min | 2014.12.17 – Colruyt inspiratiefolder. Geslaagde feesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Atlantische zalmfilets   500 g pastinaak 1 broccoli 1 bosje waterkers 1...
Kabeljauw uit de oven 1

Kabeljauw uit de oven 1

Kabeljauw in de oven met pittig witlofslaatje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | kleine 60 min | 2014.11.05 – Colruyt inspiratiefolder. Samen tafelen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwhaasjes   3 stronken witloof 150 g half gedroogde kerstomaten   80 g...
Ardens gebraad raapjesgratin

Ardens gebraad raapjesgratin

Ardens gebraad met krokant korstje en raapjes-gratin Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 1 uur en 25 min | 2014.11.05 – Colruyt inspiratiefolder. Samen tafelen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 Ardens gebraad (800 g) 3 sneetjes gerookte ham 5 raapjes 5 takjes...