door webmaster | apr 19, 2019 | Pasta's, Hoofdgerechten
Lasagna Primavera met zalm Omschrijving | |Hoofdgerecht/ pasta/ zalm/ 8 pers | ± 50 min + 35 min in de oven | 2019.04.10 – Colruyt inspiratiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g Atlantische zalmfilets (diepvries) 100 g erwten...
door webmaster | apr 18, 2019 | Groenten, Bijgerechten, Hoofdgerechten
Krieltjes salade met artisjok met gemarineerde artisjok, heerlijk fris tijdens een Paasdiner Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ bijgerecht/ 8 pers | 10 + 30 min bereiden | 2019.04.10 – Colruyt inspirartiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding...
door webmaster | apr 18, 2019 | Hoofdgerechten, Quiches
Aspergequiche met zalm Omschrijving | Hoofdgerecht/ quiche/ 4 a 6 pers | ± 30 minuten + 45 min in de oven | 2019.04.10 – Colruyt inspiratiefolder; Buiten gewoon Pasen vieren. Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 g gerookte zalmsnippers 500 g witte asperges 200 g...
door webmaster | apr 6, 2019 | Vis, Hoofdgerechten
Wijting & basilicumpuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stukken zuidelijke blauwe wijtingfilets (diepvries) 800 g wortelen 0.5 plantje basilicum 1 kg...
door webmaster | apr 2, 2019 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Kippenfilet met spruitjes en mango Opengevouwen filets worden ook wel “kippenescalopes” genoemd Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers |± 40 min | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kippenfilets 500 g spruiten 1...
door webmaster | apr 2, 2019 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Milanese schnitzel Omschrijving | hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | 2018.11.21 – Colruyt inspiratiefolder; Winterse smaken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Milanese schnitzels (Kalfsschnitzel) 400 g prinsessenbonen (fijne) 400 g verse spinazie 0.5 limoen 4...