Gegratineerde visvinkjes

Gegratineerde visvinkjes

Gegratineerde visvinkjes met tomaat Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 25 min | 2014.06.18 – Okayfolder. Klaar in een oogwenk Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg diepvries visvinkjes (Kelvin) 1 el olijfolie 2 dl room 50 gr Parmezaanse kaas P&z 3 tomaten...
Meloensalade kipbrochettes

Meloensalade kipbrochettes

Meloensalade kipbrochettes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 min | 2014.07. 30 – Okayfolder. Een zomerse lunch Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kippenbrochettes 200 gr kropsla met fijne kruiden 2 bakjes tuinkers 1 meloen 1 el citroensap 1 el yoghurt natuur...
Kabeljauwgratin …

Kabeljauwgratin …

Kabeljauwgratin in mosterdroom met broccolipuree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | 2014.08.13 – Okayfolder, Met gemak aan tafel  Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwfilets 1 broccoli 800 gr aardappelen 1 el boter 2,5 dl lichte room 50 gr...
Lasagna uit eigen keuken

Lasagna uit eigen keuken

Lasagna uit eigen keuken Omschrijving | Hoofdgerecht/ pasta/ 8 pers | ± 1 uurtje | recept uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg wortelen 2 st. prei (kan vervangen worden door selder, zelf ervaar ik deze smaak iets te bitter en kies ik voor prei) 1...
Frisse lente salade

Frisse lente salade

Frisse lentesalade Omschrijving | Hoofdgerecht/ salade/ 4 pers | ± 10 min | uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kropje sla 1 blikje mais wat aurgurkjes 3 tomaten 1 komkommer uitje 2 hardgekookte eieren bieslook, peper en zout Bereiding was de...
Waldorfsalade

Waldorfsalade

Waldorf salade Omschrijving | Hoofdgerecht/ salade/ 4 pers | ±  15 min | uit eigen keuken Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 200 gr wortelen (raspen) 1 kleine knolselderij (raspen) 150 gr witte druiven 1 appel 50 gr hazelnoten en amandelen (of naar keuze walnoten) 1...