door webmaster | sep 30, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Zalmhaasje met een balsamico-gembersaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 10 min | 2014.09.24 – Okay informatiefolder Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 zalmhaasjes peper en zout 2 el lente uitjes 4 el balsamico azijn 1 el gembersnippers 1 teentje knoflook 1...
door webmaster | sep 16, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Braadkip met dragonroom Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 1 uur en 25 min | Colruyt informatiekaartje uit de Colruyt winkel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 hoevekip (rood label) sap van 1/4 citroen 200 gr zure room 2 glazen droge witte wijn 1 el arachideolie...
door webmaster | sep 16, 2014 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Gemarineerde kipfilet met avocadosalade Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 20 min | Colruyt informatiekaartje uit de Colruyt winkel (voorjaar 2014) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kipfilets met tijm en citroen 2 avocado’s 2 bosjes radijzen 4 lente-uitjes...
door webmaster | sep 16, 2014 | Rundvlees, Hoofdgerechten, Groenten
Courgetteballetjes en rijst Omschrijving | Hoofdgerecht / 4 pers | 30 min | 2014 (voorjaar) Colruyt informatiekaartje uit de Colruyt winkel Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 gr gemarineerde runderreepjes 4 ronde courgettes 1 ui 10 gedroogde tomaten 250 gr witte...
door webmaster | sep 5, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Scampigratin met broccoli Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.07.30 – Colruyt inspiratiefolder Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 20 rauwe, gepelde zeewatergarnalen ‘scampi’ (diepvries) 3 lente-uitjes 1 broccoli 1 zoete puntpaprika 0.33...
door webmaster | sep 1, 2014 | Vis, Pasta's, Hoofdgerechten
Pastaschotel zalm & broccoli Omschrijving | | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.06.04 – Colruyt inspiratiefolder, Barbeque Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 Atlantische zalmfilets 1 broccoli 0.5 plantje basilicum (vers) 8 zongedroogde tomaten 7...