door webmaster | okt 26, 2014 | Rundvlees, Pasta's, Hoofdgerechten, Sausen
Spaghettisaus "Al Ragú" Typisch Italiaanse spaghettisaus Omschrijving | Sausen/ bij vlees/ pasta/ 4 pers | meer dan 60 min | 2014.03.26 – Colruyt inspiratiefolder, Alle smaken van Italië Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g gehakt van rund en varken 100...
door webmaster | okt 26, 2014 | Pasta's, Hoofdgerechten
Mafaldine en chipolata met tomatensaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ pasta/ vlees/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.03.26 – Colruyt inspiratiefolder, Alle smaken van Italië Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g chipolata’s 1 kg pruimtomaten (Prunella) (of 800 g...
door webmaster | okt 26, 2014 | Vis, Pasta's, Hoofdgerechten
Zeevruchtenlasagne met paprikacoulis Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.03.26 – Colruyt inspiratiefolder, Alle smaken van Italië Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g frutti di mare (diepvries) 1 courgette 0.5 plantje basilicum 1 ui 2...
door webmaster | okt 24, 2014 | Salades, Bijgerechten, Hoofdgerechten
Kleurrijke rode kool salade Omschrijving | Hoofdgerecht/ bijgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.01.29 – Colruyt inspiratiefolder, Gezellige en heerlijke momenten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 0.5 rodekool (± 600 g) 2 gestoomde rode bieten 2...
door webmaster | sep 30, 2014 | Hoofdgerechten, Wild
Konijnenkotelet Konijnenkotelet met zuiderse groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | ± 40 min | 2014.09.24 – Okay informatiefolder, diepvries op het menu Uitgelichte afbeelding Ingrediënten aubergines tomaten basilicum tagliatelle olijfolie...
door webmaster | sep 30, 2014 | Vis, Hoofdgerechten
Kabeljauw tapenadekorstje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 30 min | 2014.09.24 – Okay informatiefolder, diepvries op het menu Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 kabeljauwfilets peper en zout 4 sneetjes oud brood 150g tapenade naar keuze pistachenoten...