door webmaster | nov 4, 2014 | Vis, Pasta's, Hoofdgerechten
Heilbot met olijven en zuiderse groente linguine Omschrijving | | Hoofdgerecht/ pasta/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.04.09 – Colruyt inspiratiefolder, Heerlijke menu’s voor Pasen Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Groenlandse heilbotfilets (diepvries) 8...
door webmaster | okt 31, 2014 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Kalfsblanquette familierecept Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6 pers | 60 a 90 min | familierecept Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Vlees Groenten Bechamelsaus 2 l water 1 stengel prei 1 stengel bleekselderij 1 wortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 takje tijm 1 takje...
door webmaster | okt 26, 2014 | Hoofdgerechten, Pizza's
Vier Seizoenen Pizza Omschrijving | Hoofdgerecht/ vegetarisch/ pizza/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.03.26 – Colruyt inspiratiefolder; Alle smaken van Italië Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor het deeg 20 g verse gist 600 g bloem 2 el. olijfolie 1 mespunt...
door webmaster | okt 26, 2014 | Rundvlees, Pasta's, Hoofdgerechten, Sausen
Spaghettisaus "Al Ragú" Typisch Italiaanse spaghettisaus Omschrijving | Sausen/ bij vlees/ pasta/ 4 pers | meer dan 60 min | 2014.03.26 – Colruyt inspiratiefolder, Alle smaken van Italië Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g gehakt van rund en varken 100...
door webmaster | okt 26, 2014 | Pasta's, Hoofdgerechten
Mafaldine en chipolata met tomatensaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ pasta/ vlees/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.03.26 – Colruyt inspiratiefolder, Alle smaken van Italië Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g chipolata’s 1 kg pruimtomaten (Prunella) (of 800 g...
door webmaster | okt 26, 2014 | Vis, Pasta's, Hoofdgerechten
Zeevruchtenlasagne met paprikacoulis Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.03.26 – Colruyt inspiratiefolder, Alle smaken van Italië Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 500 g frutti di mare (diepvries) 1 courgette 0.5 plantje basilicum 1 ui 2...