Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Hoofdgerechten | mijn receptenbundel
Varkensgebraad rozemarijn …

Varkensgebraad rozemarijn …

Varkensgebraad met rozemarijn en ratatouille niçoise Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | 1:15 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g Suprême varkensgebraad 3 rode paprika’s 2 courgettes 1 aubergine 1...
Pasta calamarata met …

Pasta calamarata met …

Pasta calamarata met broccoli, pancetta en olijven Omschrijving | Hoofdgerecht/ pasta/ 4 pers | iets minder dan 30 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder, Op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 g pancetta (charcuterie) 2 broccoli’s 2 takjes...
Witte koolslaatje …

Witte koolslaatje …

Gemarineerd witte kool slaatje met mosterdmayonaise Omschrijving | Hoofdgerecht/ bijgerecht/ 8 pers | ± 60 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 witte kool 1 grote wortel 1 groene paprika 1 ui 3 el....
Quiche bacon en tuinkers

Quiche bacon en tuinkers

Quiche met bacon en tuinkers Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 35 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feestje Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 100 g bacon 2 takjes tuinkers 0.25 plantje bieslook (vers) 1 teentje knoflook 4...
Varkensgebraad biersausje …

Varkensgebraad biersausje …

Varkensgebraad met romig biersausje en snijboontjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers  | ± 1 u 30 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg varkensschoudergebraad   100 g spekreepjes 800 g snijbonen 450...
Parelhoen, puree en broccoli

Parelhoen, puree en broccoli

Gevulde parelhoenfilet met puree en gebakken broccoli Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | 2014.04.23 – Colruyt inspiratiefolder; een geslaagd feest Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 sneetjes rauwe ham 4 parelhoenfilets (diepvries) 250 g champignons 1...