door webmaster | feb 27, 2015 | Varkensvlees, Hoofdgerechten
Gevuld varkenshaasje met geitenkaas en tomaten-rucolaslaatje Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 25 + 35 min | 2014.07.16 – Colruyt inspiratiefolder, Barbeque elke keer anders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 varkenshaasje 100 g pancetta 2 lente-uitjes 450 g...
door webmaster | feb 27, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Zoetzuur gemarineerde kippenbouten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 uur marineren, 30 min op de bbq | 2014.07.16 – Colruyt inspiratiefolder, barbecue elke keer anders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 kippenpootjes (drumsticks) 3 takjes verse tijm 2...
door webmaster | feb 22, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Zalm op de plancha met oven geroosterde groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ BBQ/ 4 pers | meer dan 60 min | 2014.07.16 – Colruyt inspiratiefolder; Barbecue, elke keer anders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Atlantische zalmfilets (diepvries) 2 courgettes 1...
door webmaster | feb 22, 2015 | Vis, Gevogelte, Hoofdgerechten, Rijst
Paëlla Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kippenborstfilet (diepvriesgevogelte) 150 g chorizo 250 g Alaska pollak (diepvries) 200 g inktvisringen...
door webmaster | feb 22, 2015 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Dunne lende met pizzaiolasaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2017.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 dunne lende (1 kg) 5 takjes platte peterselie 2 sjalotten 1 teentje knoflook 400...
door webmaster | feb 22, 2015 | Hoofdgerechten, Groenten
Paprika gevogelte-merguez Omschrijving | | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | minder dan 60 min. | 2017.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 gevogelte-merguez (bv kip) 4 paprika’s (naar keuze) 1 rood pepertje 1 bosje...