door webmaster | feb 22, 2015 | Rijst, Vis, Gevogelte, Hoofdgerechten
Paëlla Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kippenborstfilet (diepvriesgevogelte) 150 g chorizo 250 g Alaska pollak (diepvries) 200 g inktvisringen...
door webmaster | feb 22, 2015 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Dunne lende met pizzaiolasaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2017.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 dunne lende (1 kg) 5 takjes platte peterselie 2 sjalotten 1 teentje knoflook 400...
door webmaster | feb 22, 2015 | Hoofdgerechten, Groenten
Paprika gevogelte-merguez Omschrijving | | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | minder dan 60 min. | 2017.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; op z’n zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 gevogelte-merguez (bv kip) 4 paprika’s (naar keuze) 1 rood pepertje 1 bosje...
door webmaster | feb 22, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Tajine van kip met abrikoos en kikkererwten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 60 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 hele kippendijen (diepvries) 8 tomaten 2 wortelen 1 stengel witte selder...
door webmaster | feb 22, 2015 | Bijgerechten, Hoofdgerechten
Gedroogde tomaten zelf maken is toch nog altijd het lekkerste... Omschrijving | Hoofdgerecht/ bijgerecht | ± ruim 2,5 u | gevonden op internet en beetje van mijzelf Als extra smaak te gebruiken in diverse gerechten. Zelf geprobeerd en erg lekker! Bereidingstijd:...
door webmaster | feb 22, 2015 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Kalfsrolletjes met tomatenvulling en gebakken artisjok Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minder dan 30 min | 2014.07.02 – Colruyt inspiratiefolder; Op z’n Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 8 kalfsescalopes 4 artisjokken 3 rode paprika’s 0.5 citroen 1...