Pittige aardappelsalade

Omschrijving

| Hoofdgerecht/ bijgerecht bij bv de bbq/ 4 pers

| ± 15 a 25 min

| 2014.07.16 – Colruyt inspiratiefolder, Barbeque elke keer anders

Uitgelichte afbeelding

Ingrediënten

  • 600 g vastkokende aardappelen
  • 3 lente-uitjes
  • 2 cm gember (vers)
  • 1 groen pepertje
  • 1 citroen (alleen het sap)
  • 2 el. olijfolie
  • 1 el. komijnzaadjes
  • 1 mespunt kurkuma

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snij in de lengte in 2.
  2. Rasp de gember fijn.
  3. Snipper het pepertje fijn.
  4. Snij de lente-uitjes fijn.
  5. Kook de aardappelen 15 à 20 min. (afhankelijk van de grootte) in licht gezouten water. Giet af.
  6. Meng de rest van de ingrediënten onder de nog warme aardappelen.
Voedingswaarde
Energie: 155 Kcal Eiwitten: 2,5 gr Vetten: 5,2 gr Koolhydraten: 24,1 gr

Categorieën