door webmaster | aug 30, 2015 | Hoofdgerechten, Schaap/ Lam
Tajine met lamsbout Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | voorbereiding: 40 min en bereiding zelf 1:40 min | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 400 g lamsboutsneden 4 merguez 2 dikke wortelen 1 courgette 1...
door webmaster | aug 30, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Pasta's
Gevulde conchiglioni met pittige groenten saus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ruim een uur | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 300 g kippengehakt 3 paprika’s 1 aubergine 2 teentjes knoflook 1 ui 1...
door webmaster | aug 30, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Zuiderse risotto met gebakken inktvis Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g inktvistubes (diepvries) 2 zoete puntpaprika’s 0.33 witte selder 0.5 citroen 4 takjes...
door webmaster | aug 21, 2015 | Hoofdgerechten, Gevogelte
Geroosterde hoevekip met courgette en krieltjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | minimaal 1,5 uur | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 hoevekip (of een hele kip uit het koelschap van de supermarkt) 6...
door webmaster | aug 19, 2015 | Salades, Brunch/ lunch
Fruitig slaatje van gegrilde meloen en geitenkaas Omschrijving | salade als lunch of bij de hoofdmaaltijden / 4 pers | ongeveer 30 min | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder, lekker fruitig Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 175 g slamix 0.5 meloen 0.5 citroen 150 g...
door webmaster | aug 15, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Visgratin met spinazie en tomaat Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | informatiekaart Lidl nr 102 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 gr kabeljauw filet (ev. diepvries) 900 gr spinazie 6 tomaten 2 teentjes knoflook 100 gr geraspte kaas 2 el...