door webmaster | okt 19, 2015 | Hoofdgerechten, Wild
Konijnenbout met bier In bier gestoofde konijnenbout Omschrijving | Hoofdgerecht/ Wild/ 4 pers | ± 2:15 uur | 2015.10.08 – Lidl reclamefolder, Herfst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 dl olijfolie 4 konijnenbouten 1 teentje knoflook ½ ui 1 el tomatenpuree 2 flesje...
door webmaster | okt 19, 2015 | Hoofdgerechten, Wild, Gevogelte
Gelakte eend met gemarineerde groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ feestelijk/ 4 pers | 1 u en 20 min | 2015.10.08 – Lidl reclamefolder, herfst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 Barberie eend (ontdooid) 1 ui 1 teentje knoflook 4 el olijfolie 50 ml ketjap 1,5 el...
door webmaster | okt 18, 2015 | Hoofdgerechten, Wild
Gekruid wild zwijn... Gekruid wild zwijn met tomaten-zuurkool Omschrijving | Hoofdgerecht/ wild/ 4 pers | ± 45 min | 2015.10.08 – Lidl reclamefolder, Herfst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten ± 10 middelgrote aardappelen (iets kruimig) 6 el olijfolie 2 uien 2...
door webmaster | okt 18, 2015 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Jachtschotel met gehakt Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 1 uur | 2015.10.08 – Lidl reclamefolder, Herfst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 750 gr kruimige aardappelen 3 el olijfolie 750 gr rundergehakt 300 gr ui 5 teentjes knoflook 4 grote wortelen 200 gr...
door webmaster | okt 18, 2015 | Hoofdgerechten, Groenten
Gevulde avocado’s met gierst en tomaten Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 20 min | magazine “De Natuurlijke Keuken”, jaartal? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 rijpe avocado’s 200 gr gierst 50 gr Parmezaanse kaas 2 tomaten 1 bosje peterselie 30 gr...
door webmaster | okt 18, 2015 | Hoofdgerechten, Quiches
Bloemkool-ui quiche Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6 pers | deeg 45 min + 15 min | 40 min bakken | 2009.03 – tijdschrift Koken en Genieten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 20 gr verse gist 250 gr bloem Scheutje olie 1 bloemkool (of als variatie 1 broccoli) 1 bosje...