door webmaster | okt 18, 2015 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Jachtschotel met gehakt Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 1 uur | 2015.10.08 – Lidl reclamefolder, Herfst Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 750 gr kruimige aardappelen 3 el olijfolie 750 gr rundergehakt 300 gr ui 5 teentjes knoflook 4 grote wortelen 200 gr...
door webmaster | okt 18, 2015 | Hoofdgerechten, Groenten
Gevulde avocado’s met gierst en tomaten Omschrijving | Hoofdgerecht/ groenten/ 4 pers | ± 20 min | magazine “De Natuurlijke Keuken”, jaartal? Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 2 rijpe avocado’s 200 gr gierst 50 gr Parmezaanse kaas 2 tomaten 1 bosje peterselie 30 gr...
door webmaster | okt 18, 2015 | Quiches, Hoofdgerechten
Bloemkool-ui quiche Omschrijving | Hoofdgerecht/ 6 pers | deeg 45 min + 15 min | 40 min bakken | 2009.03 – tijdschrift Koken en Genieten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 20 gr verse gist 250 gr bloem Scheutje olie 1 bloemkool (of als variatie 1 broccoli) 1 bosje...
door webmaster | okt 18, 2015 | Gevogelte, Hoofdgerechten, Groenten
Gekarameliseerde drumsticks met blauwe-kaas dip Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 30 min | 24Kitchen | Recept van: Roberta Pagnier Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Drumsticks blauwe kaas 300 g zilvervliesrijst 1 el witte wijnazijn 1 el witte basterdsuiker...
door webmaster | aug 30, 2015 | Hoofdgerechten, Rundvlees
Spicy runderwok met gebakken groenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 40 min | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 600 g wokreepjes rund (diepvriesvlees) 500 g sojascheuten 250 g champignons 100 g...
door webmaster | aug 30, 2015 | Vis, Hoofdgerechten
Bouillabaisse met klassieke rouilletoastjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± een uur | 2015.07.15 – Colruyt inspiratiefolder. Lekker Zuiders Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 kg mosselen 3 tonijnsteaks (diepvries) 800 g tomatenblokjes (diepvries) 300 g...