Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-pagenavi domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/1084911002/mijnreceptenbundel.nl/wp-includes/functions.php on line 6114
Hoofdgerechten | mijn receptenbundel
Dubbeldekker bliksem

Dubbeldekker bliksem

Dubbeldekker bliksem Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | info kaartjes huishoudbeurs 2016 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 el mosterd 1 el honing 1 el pesto (kijk ook even naar mijn eigen gemaakte pesto) 1 el olijfolie 250 gr aardappelen 4 dl...
Parmezaanse aardappelroosjes

Parmezaanse aardappelroosjes

Parmezaanse aardappelroosjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 a 6 pers | 1 uur en 15 min | via facebook de stappen gevolgd en uitgeprobeerd Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 45 gr gesmolten boter 25 gr geraspte Parmezaanse kaas (of naar smaak een andere gemalen kaas...
Eend met groenten 1

Eend met groenten 1

Eend met witlofpuree en gevulde champignons met veenbessen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | klein uurtje | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 eendenborstfilets (diepvries) 8 grote champignons 4 stronken witloof 200...
Kalkoen met sinaasappelsaus

Kalkoen met sinaasappelsaus

Gevulde kalkoen met sinaasappelsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers   | ruim 3 uur | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 verse gevulde kalkoen (3,5 kg) 1.5 kg wortelen 1 plantje platte peterselie 3 sjalotten 2 dl room...
Gebakken zalm met …

Gebakken zalm met …

Gebakken zalm met puree van zoete aardappel en mierikswortel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 35 min | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Atlantische zalmhaasjes (diepvries) 800 g verse spinazie 2 cm gember 2...
Schelvis met …

Schelvis met …

Schelvis met tomatensalsa met waterkerspurree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± een uur voorbereiding en dan nog 30 min bakken | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 schelvishaasjes (diepvries) 4 pruimtomaten...