door webmaster | feb 28, 2016 | Hoofdgerechten, Groenten, Aardappelen
Dubbeldekker bliksem Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 45 min | info kaartjes huishoudbeurs 2016 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 el mosterd 1 el honing 1 el pesto (kijk ook even naar mijn eigen gemaakte pesto) 1 el olijfolie 250 gr aardappelen 4 dl...
door webmaster | feb 7, 2016 | Aardappelen, Hoofdgerechten
Parmezaanse aardappelroosjes Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 a 6 pers | 1 uur en 15 min | via facebook de stappen gevolgd en uitgeprobeerd Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 45 gr gesmolten boter 25 gr geraspte Parmezaanse kaas (of naar smaak een andere gemalen kaas...
door webmaster | jan 10, 2016 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Eend met witlofpuree en gevulde champignons met veenbessen Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | klein uurtje | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 3 eendenborstfilets (diepvries) 8 grote champignons 4 stronken witloof 200...
door webmaster | jan 10, 2016 | Hoofdgerechten, Gevogelte
Gevulde kalkoen met sinaasappelsaus Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ruim 3 uur | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 1 verse gevulde kalkoen (3,5 kg) 1.5 kg wortelen 1 plantje platte peterselie 3 sjalotten 2 dl room...
door webmaster | jan 10, 2016 | Vis, Hoofdgerechten
Gebakken zalm met puree van zoete aardappel en mierikswortel Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± 35 min | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 Atlantische zalmhaasjes (diepvries) 800 g verse spinazie 2 cm gember 2...
door webmaster | jan 10, 2016 | Vis, Hoofdgerechten
Schelvis met tomatensalsa met waterkerspurree Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | ± een uur voorbereiding en dan nog 30 min bakken | 2015 december, Colruyt menugids, feestmenu’s Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 schelvishaasjes (diepvries) 4 pruimtomaten...