door webmaster | apr 2, 2017 | Hoofdgerechten, Quiches
Boerenkoolquiche Omschrijving | Hoofdgerecht/ 8 pers | ± 15 min voorbereiding en 45 min afwerken/ bakken | Landleven magazine, december 2016 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Voor de bodem 240 g bloem snuf zout 120 g koude boter, in kleine blokjes 2 eieren (koud uit...
door webmaster | jan 19, 2017 | Vis, Hoofdgerechten
Vier keer zalm Omschrijving | Hoofdgerecht/ 1 pers | ± 30 min | gezien op facebook (Buzzfeed.com) Uitgelichte afbeelding Ingrediënten Zalm diner 1: Zalm met Avocado limoen Zalm diner 2: Zalm met tomaat en pesto Zalm diner 3: Zalm met honing en soja Zalm diner 4: zalm...
door webmaster | jan 19, 2017 | Salades, Hoofdgerechten
Salade met quinoa, vijgen en rucola Wel genieten, niet aankomen, heerlijk… Omschrijving | Hoofdgerecht/ salade/ 4 pers | ± 30 min | Margriet, jan 2017 Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 150 gr gemengde quinoa 8 verse vijgen ½ bosje bosuitjes Sap van ½ grapefruit 30...
door webmaster | jan 19, 2017 | Gevogelte, Hoofdgerechten
Zoet-zure kip uit de braadzak Voor dit recept heb ik een paar kleine aanpassingen gedaan naar mijn eigen smaak en keuze. Zo hou ik bijvoorbeeld meer van kleine stukjes groenten i.p.v. grove stukken op mijn bord. Bij de kruiden voor de kip heb ik ook saffraan...
door webmaster | dec 29, 2016 | Vis, Hoofdgerechten, Groenten
Gestoofde venkel met zalm Omschrijving | |Hoofdgerecht/ 4 pers | 2 x 10 min en 30 min afwerking | 2016.11.02 – Okay reclamefolder. De zee op je bord Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 4 stuks Atlantische zalmfilet 800 gr aardappelpuree 3 venkelknollen 1/2 plantje...
door webmaster | dec 25, 2016 | Rundvlees, Hoofdgerechten
Rosbief met kervelpesto en wintergroenten Omschrijving | Hoofdgerecht/ 4 pers | 15 min + 25 min in de oven | 2016.12.14 – Colruyt inspiratiefolder, Smaakvolle en verfijnde eindejaarsfeesten Uitgelichte afbeelding Ingrediënten 800 g gerolde rosbief 3 pastinaken 1...